Twitter'daki
Twitter'daki "Bitcoin" konulu tweetler ayın en yüksek seviyesine ulaştı

Twitter kurucusu: “Seni seviyoruz ve destekliyoruz Bitcoin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’ın kurucusu ve Bitcoin (BTC) destekçisi Jack Dorsey, pazardaki en popüler dijital varlığa olan desteğini yeniledi. Square’in 2. Çeyrek 2019 sonuçlarına ilişkin bir raporun yayınlanmasından önce Dorsey, Bitcoin’i “sevdiklerini” söyledi.

Jack Dorsey Bitcoin’i destekliyor

Dorsey, Bitcoin’i kabul etmeye başladıklarında, bunun Cash App geliri üzerinde çok olumlu bir etkisi olduğunu açıkladı. En popüler kripto para birimi hariç, Cash App 135 milyon dolar gelir elde etti. Bu arada, Bitcoin’den tek başına elde edilen gelir, uygulamanın toplam gelirinin %50’sini oluşturan 125 milyon dolar seviyesinde.  Bu konuda, Jack Dorsey şunu söyledi:

Seni seviyoruz, Bitcoin!

1 Ağustos’ta yatırımcı Kevin Rook, son üç ayda çıkarılan tüm Bitcoin’lerin %7’sinin iki yıl önce bulunmayan bir uygulama ile elde edildiğini belirtti. Bu, Cash App ve diğer uygulamalar tarafından sunulanlar gibi uygulamalara ve hizmetlere sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu gösterir. Yılın ilk çeyreğinde, Cash App yoluyla Bitcoin satışlarının sadece 65,5 milyon dolar olduğunu belirtmekte fayda var, bu sadece birkaç ay içinde uygulamanın gelirini iki katından fazla artırdığı anlamına geliyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin