Blockchain, koronavirüs ile mücadelede kullanılabilir mi?
Blockchain, koronavirüs ile mücadelede kullanılabilir mi?

Sektörün önde gelen isminden koronavirüs sonrası Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisinin ilk günlerinden beri sektörde olan Charlie Shrem, başta koronavirüs olmak üzere mevcut makro koşulların Bitcoin için son derece olumlu olacağını iddia etti.

Charlie Shrem: “Bitcoin koronavirüs krizinden güçlü çıkacak.”

Kripto para istihbarat şirketi CryptoIQ’nun kurucusu Shrem, koronavirüs pandemisine yanıt olarak Amerika başta olmak üzere pek çok büyük devletin takip ettiği niceliksel genişleme politikaları sebebiyle Bitcoin için yakında güzel günler geleceğini ifade etti.

ABD’de halihazırda basılmış iki trilyon dolar var. İnsanlar bütün bu parayı almaya başlıyor ve muhtemelen işe geri dönmek üzereyken işsizlik parası da alıyorlar. Son birkaç aydır evde otururken fazla para harcamaları da gerekmiyor.

Buna ek olarak Shrem, BTC halving’e çok az bir süre kaldığını da belirtiyor:

Gelecek hafta satış baskısını da yarıya düşürecek Bitcoin halving etkinliği var. Baskı aniden yarı yarıya azalacak ve tüm bu paraya sizce ne olacak?

Shrem, doların değeri düşerken Bitcoin’in değer kazanacağını düşünüyor. Virtual Blockchain Week’te konuşan Charlie Shrem’in tüm konuşmasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

dailyhodl

Meşhur analistten kritik uyarı: “Bitcoin 10.000 doları kıracak ama önce…”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin