John McAfee ICO yasağı nedeniyle yeni alternatifler arıyor
John McAfee ICO yasağı nedeniyle yeni alternatifler arıyor

SEC’den John McAfee’ye ICO yasağı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SEC’den John McAfee’ye ICO yasağı geldi. Kripto para destekçisi John McAfee Salı günü yaptığı açıklamada, ilk para tekliflerinde (ICO) çalışmasına son vereceğini söyledi. Ünlü siber güvenlik uzmanı, attığı bir tweetle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılan baskılardan dolayı ICO tavsiye etmeyi bırakacağını açıkladı.

John McAfee ICO yasağı nedeniyle yeni alternatifler arıyor

McAfee resmi Twitter hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

SEC baskısı nedeniyle, artık ICO’larla çalışmıyorum ve ICO’ları tavsiye etmiyorum. Bu haksızlık ama gerçek. SEC’in dokunamayacağı, ICO’lara eşdeğer bir alternatif üzerine bir makale yazıyorum. Lütfen sabırlı olun.

Paylaşımında dikkate değer bir iş kolunun sonu geldiğini belirten McAfee, Nisan ayında yaptığı açıklamada, ICO’ları ve diğer ürünleri tanıtmak için tweet başına 105 bin dolar aldığını söyledi. ICO’lar, son aylarda düzenleyiciler tarafından daha sıkı bir incelemeye tabi tutuluyor ve SEC ICO’ları, menkul kıymetler olarak nitelendiriyor. McAfee’nin açıklaması üst düzey bir SEC yetkilisinin, Ethereum ve Bitcoin’in menkul kıymet olmadığını söylemesinden sonra geliyor. Bazı analistler, ICO’ların ücretli destekleyicilerinin kayıt dışı broker bayi olarak hareket ederek yasayı ihlal ettiğini vurguluyor.

Medium

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin