SEC ve Ripple savaşı bitecek gibi değil: İşte yeni ayrıntılar
SEC ve Ripple savaşı bitecek gibi değil: İşte yeni ayrıntılar

SEC ve Ripple savaşı bitecek gibi değil: İşte yeni ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu [SEC] ile Ripple arasındaki dava, yakın geçmişte epeyce gündem oldu. Halen de gündem olmaya devam ediyor.

Davada iki taraf arasında günlerce gidip geldikten sonra, iki taraf brifing vermek için önerilen bir program üzerinde anlaştılar.

Nasıl bir anlaşma

Ripple kurucu ortağı Christian A. Larsen ve Bradley Garlinghouse, “Bireysel Davalıların reddetme taleplerini bilgilendirmek için önerilen bir programla ilgili bir anlaşmaya vardıklarını” belirtti. Bu, devam eden davanın karışık zaman çizelgesinde bir netlik seviyesi sunuyor.

Kripto topluluğunda hem ilgili taraflardan – Ripple hem de SEC’den – gelen birden fazla belge var. Ripple CEO’su ve kurucu ortağı, SEC’in şirket aleyhindeki değiştirilmiş şikayetlerini reddetme niyetlerini belirten bir mektup göndermişti. Ancak SEC, birkaç gün önce bu taleplerin reddedilmesini istedi. Bu, SEC’in Ripple’ın “XRP’nin bir menkul kıymet olarak bulunabileceğini bilmekten kaçındığını” iddia ettiği anlamına geliyordu.

Yukarıdaki mektup SEC tarafından, Yargıç Torres’i sanıkların önerilen programla ilgili anlaşması hakkında bilgilendirmek için sunuldu.

Bu mektuplara ek olarak, Garlinghouse ve Larsen’in hukuk ekibi de 10 veya daha az sayfalık bir cevap dilekçesi verdiler. Bu, esas olarak “davacı ile şu anda çıkmaza girdiğimiz birkaç keşif sorununu” ele almak için yapıldı. SEC, aynı sayfa sınırıyla brifingi yanıtlaması teklif edileceği için bunu kabul etti.

Brifing programı, davanın ilerletilmesi için sadece bir adım olsa da, topluluğun izleyeceği yolu anlamak için yaz sonuna kadar beklemesi gerekebilir. Bu durum aynı zamanda bir belirsizlik anlamına da geliyor. Şimdi XRP yatırımcıları bu belirsizlik ortamında koine ne kadar yatırım yapacak? Güvenli bulacaklar mı? Soruları zihinleri meşgul etmeye devam edecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin