SEC üyesi Peirce’den çarpıcı Bitcoin ve kripto para açıklaması
SEC üyesi Peirce’den çarpıcı Bitcoin ve kripto para açıklaması

SEC üyesi Peirce’den çarpıcı Bitcoin ve kripto para açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para karşı iyi niyetli tutumu nedeniyle “Kripto Anne” lakabını kazanmış olan SEC üyesi Hester Peirce,  Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SEC üyesi: “ABD Bitcoin ve kripto para düzenlemeleri konusunda çok yavaş davranıyor!”

Amerika Birleşik Devletleri, gelişmekte olan Bitcoin ve altcoin sektörünün gelişimini ciddiye alan bir kripto düzenlemesi benimseme konusunda yavaş davrandı. Ülkenin ana menkul kıymetler düzenleyicisi olan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yeni bir varlık sınıfı ile ilişkili risklere odaklanıyor ve bu kripto paraların getirdiği yenilikleri göz ardı ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin dostu olmayan bir kurumdaki tek ışık kriptoya karşı dostane tavırları olan SEC üyesi Peirce’dir.

Büyüyen kripto topluluğunda bir favori olan Pierce, Bitcoin ve altcoin sektörünün ABD’de karşılaştığı zorlukları ele aldı. Eski NASDAQ Başkan Yardımcısı David Weild, Hester Peirce’e SEC’in yeni düzenlemeleri hızlandırmak için ne yaptığını sordu ve ilerleme eksikliğinin ABD’yi “çok daha az rekabetçi hale getirdiğini” söyledi. Peirce, SEC’in faaliyet eksikliğinin ABD’deki Bitcoin ve kripto pazarına zarar verdiğini kabul etti ve komisyonun sorunu çözmesinin birkaç yolu olduğunu söyledi. Komisyonun ajansta değişikliklere yol açabilecek “dış insanlardan” yoksun olduğunu söyledi.

Hester Peirce: “Bitcoin ve diğer kripto paralar bir işlem mekanizması.”

Ayrıca Peirce, hem Bitcoin ve altcoin yatırımcıların hem de SEC’nin beklentilerinin dengelenmesi gerektiğini söyledi. Risk ve fırsatların tümünün yatırım korumasının bir parçası olduğu fikri, SEC’de radikal bir fikir olarak kabul edilir. Bunları düzenlemek için, SEC önce kripto paraların ne olduğu konusunda hemfikir olmalıdır. SEC üyesine Bitcoin ve altcoin’lerin bir varlık mı yoksa bir mekanizma mı olduğunu düşündüğü sorulduğunda, onları çoğunlukla bir işlem mekanizması olarak gördüğünü söyledi.  Bununla birlikte Peirce, dijital varlıkların değer fonksiyonunun göz ardı edilmemesi gerektiğini ekledi.

Cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin