Schiff Gold şirketi artık Bitcoin Cash kabul ediyor
Schiff Gold şirketi artık Bitcoin Cash kabul ediyor

Schiff Gold şirketi artık Bitcoin Cash kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Schiff Gold şirketi artık Bitcoin Cash kabul ediyor. Bu hafta, “Gold Bug” Peter Schiff’in şirketi artık BCH’yi kabul eden birçok işletme arasına katılarak Bitcoin Cash kabul ettiğini açıkladı.

Peter Schiff, Bitcoin’in değersiz olduğuna inanıyor

Peter Schiff, tanınmış bir ekonomist, değerli metaller yanlısı ve kripto paralardan hoşlanmayan bir kişidir. Peter Schiff, Bitcoin’in değersiz olduğuna inanır ve kripto paraların “lale ya da Beanie Babies hype” gibi bir şey olduğunu düşünür.

Max Keizer, geçtiğimiz ay Las Vegas’ta düzenlenen Freedom Fest etkinliğinde küresel ekonomiyi, Trump’u ve Federal Reserve konularını Peter Schiff  ile tartıştı. Daha sonra, Bitcoin’in yükselişi hakkında bir konuşma yaptılar ve Peter Schiff bu teknolojiyi neden tercih etmediğine dair büyük detaylar verdi. Peter Schiff, Bitcoin ve diğer kripto paraların sadece dijital fiatın temsili olduğuna inanıyor. Peter Schiff, Max Keizer’a kripto para piyasası sinyallerinin yanlış olduğunu da söyledi.

“Bitcoin’in gerçek bir değeri yok; hepsi inanca dayalı.”

Peter Schiff Bitcoin ve benzeri kripto paralar hakkında şu açıklamaları yaptı:

Bitcoin’in gerçek bir değeri yok; hepsi inanca dayalı. Eğer birisi senin Bitcoin’ini istemezse, onunla yapabileceğin hiçbir şey yok, değil mi? Bizim parasal sistemimiz inanca dayanmakta. Çünkü dolar veya euroların gerisinde gerçek bir şey yoktur ve bu sadece insanların bunu isteyeceğine inandığı gerçeğine dayanmakta. Bunun dışında, para birimlerinin sahip olduğu diğer şey, hükümetlerin bunu kabul etmesi veya vergi ödemesi için bunu gerektirmesidir. Yani eğer Amerika’da yaşıyorsanız, IRS sizin vergilerinizi istiyor. Orada kabul ettikleri şey budur ve doların hapiste kalması için doğal bir talep var.

Bununla birlikte, Peter Schiff Bitcoin’den nefret etse de, hala ödeme işlemcisi Bitpay aracılığıyla kripto para birimini kabul ediyor. Washington DC’deki Libertycon konferansında, Peter Schiff dinleyiciler ile Bitcoin üzerine yaptığı tartışma sırasında, bazı dinleyicilerin Bitcoin’ini hemen paraya çevirdiğini söyledi.

Schiff Gold şirketi artık merkezi olmayan kripto para birimi Bitcoin Cash’i kabul ediyor

Schiff Gold şirketi artık merkezi olmayan kripto para birimi Bitcoin Cash’i kabul ediyor. Schiff Gold, ödeme işlemcisi Bitpay aracılığıyla BCH’yi kabul etse de şirket, kıymetli metallerin güvenli liman varlığı için en iyi çözüm olduğuna inanıyor.

Schiff Gold’un internet sitesinde şöyle bir açıklama yer alıyor:

Fiziksel değerli metalleri uzun vadede en iyi, güvenli liman varlıklarından biri olarak tavsiye ediyoruz ve müşterilerimizi spekülatif yatırımlardan kaçınmaları için uyarıyoruz. Bununla birlikte, para ve takas için herhangi bir serbest piyasa yaklaşımını destekliyoruz ve Bitcoin’i geçerli bir ödeme sistemi olarak görüyoruz. İşleminizi Bitcoin ile yapmanız  için Bitpay ile çalışmaktan gurur duyuyoruz.

Bitcoin Cash destekçileri Schiff Gold’un BCH’yi kabul etmesine sevindi

Bitcoin Cash destekçileri, BCH’yi kabul eden birçok değerli metal işletmesi olduğu için, Schiff Gold’un BCH’yi kabul etmesine sevindi. Şu anda, Bitcoin Cash’i kabul eden külçe satıcıları arasında JM Bullion, Silvergoldbull ve Apmex bulunmakta.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin