SBI Holdings kripto para borsası kurdu
SBI Holdings kripto para borsası kurdu

SBI Holdings CEO’su: “Ripple, küresel standart haline gelecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SBI Holdings CEO’su Yoshikata Kitao, katıldığı bir konferansta yaptığı konuşmada Ripple (XRP) kullanılarak daha verimli bir dünya yaratılabileceğini ve XRP’nin küresel bir standart haline geleceğini iddia ediyor.

SBI Holdings kripto para borsası kurdu

Japonya’nın önde gelen finansal hizmetler grubu ve Blockchain destekçisi SBI Holdings CEO’su Yoshikata Kitao, ülkenin en büyük Blockchain konferanslarından biri olan Japonya Blockchain Konferansı’nda bir konuşma yaptı. Etkinlik, 26-27 Haziran tarihlerinde iki gün içinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 bin ziyaretçinin yer aldığı etkinlikte dünyanın dört bir yanından 100’ün üzerinde şirket de vardı. Konferans Global Blockchain Konseyi tarafından organize edildi ve Tokyo Uluslararası Forumu’nda düzenlendi.

SBI Holdings, şu anda Ripple ile ortak. Şirket,  Ripple tarafından desteklenen kendi kripto para birimini çıkardı. Şirket yakında kendi kripto para borsalarında Ripple ve diğer kripto paraları listeleyecek. Şirketin kripto para birimi borsası artık sınırlı sayıda müşteri için şu ana kadar desteklenen birkaç kripto para ile faaliyette.

Ripple (XRP) fiyat grafiği
Ripple (XRP) fiyat grafiği

Ripple (XRP) fiyatında son durum

Borsa, “VCTRADE” olarak adlandırılan hizmetle sanal döviz ve ticaret hizmetleri sunuyor. SBI Sanal Para Birimi Borsası, Yoshitaka Kitao tarafından resmen başlatıldı. Borsa geçtiğimiz günlerde Ripple dışında Bitcoin ve Bitcoin Cash’ide platformuna eklediğini duyurdu. CoinMarketCap verilere göre Ripple, yazım sırasında %0,95 oranında düşüşle 0,4 dolardan işlem görüyor. Ripple şu anda 18 milyar dolarlık piyasa değeriyle 3. sırada yer alıyor.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin