Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi
Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi

SBI Holdings, Bitcoin ile faiz vermeye başladı: ETH ve XRP yolda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük Japon finansal hizmetler firması SBI Holdings’in bir yan kuruluşu, kullanıcıların Bitcoin (BTC) yatırmasına ve faiz kazanmasına olanak tanıyan kripto ödünç verme hizmetlerini başlattı. Bitcoin ile faiz kazandıran platformların sayısı artıyor.

Bitcoin ile faiz kazanmak mümkün

Salı günü duyurulan “VC Trade Lending” hizmeti, kullanıcıların Bitcoin’lerini SBI VC Trade ile yatırmalarına ve vergiler dahil olmak üzere yıllık %1 oranında faiz kazanmalarına izin verecek.

Duyuruya göre, Bitcoin kullanıcılarının yatırabileceği minimum ve maksimum miktar sırasıyla 0,1 BTC ve 5 BTC.

Ayrıca firmanın hizmet için hesap yönetim ücreti veya üyelik ücreti talep etmeyeceği öğrenildi.

XRP ve ETH ile faiz kazanmak da yakında mümkün olacak

Hizmet Bitcoin ile başlatılırken, firma XRP ve ETH dahil diğer kripto para birimlerine genişletmeyi planladığını söyledi.

Japon finans devi, yeni geliştirmeler yapmaya devam ediyor ve sonuç olarak kripto endüstrisinde büyük bir kabul görüyor. Ödünç verme hizmetinde müşteriye sunulan kullanım ücreti, kredinin devam ettiği miktar ve süreye göre belirlenecek. Bu nedenle, şirket varlıklarını belirli bir süre elinde tutarken müşteriler için bir kâr aracı olarak hizmet edecek.

Yüksek seviye güvenlik önlemleri sunuluyor

VC Trade Lending’de vadedilen nitelikler arasında çok yüksek seviyede güvenlik önemleri de yer alıyor. İflas belirsizliği, kripto para verenlerin öngördüğü risklerden biri olduğu için şirket müşterilerin bunları güvenle kullanabileceğini garanti ediyor.

Yeni geliştirme sayesinde şirket, müşterilere en uygun ticaret fırsatlarını sağlama sözü de verdi:

SBI Group’un bilgi birikimi ve bol başarılarına dayalı olarak pazara uyan uygun ürünleri formüle ederek daha fazla ticaret fırsatı sunacağız.

Bu arada 4 uzmandan yepyeni Bitcoin fiyat tahminleri için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin