Japonya’nın öncü şirketi Bitcoin madenciliği havuzunu halka açıyor
Japonya’nın öncü şirketi Bitcoin madenciliği havuzunu halka açıyor

SBI Holding kripto para madencilik çipi üretecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SBI Grubu’nun Japonya’daki ana şirketi olan SBI Holding, bir kripto para madenciliği şirketi kurdu. SBI Mining Chip Co. Ltd., Bitcoin (ve kripto para) madencilik çipleri ve donanımı geliştirme faaliyetlerinde bulunacak. SBIMC’nin merkezi Tokyo’daki Minato-ku’da Adam Traidman’ın işletmeye girmesiyle başladı.

Bitcoin ve diğer kripto paralar için Bread cüzdanı oluşturan BRD’nin (Breadwinner AG) eski CEO’su Adam Traidman, ayrıca NASA için de çalıştı. Bunun yanında Chip Estimate Corporation’ın Başkanı ve CEO’su olarak da görev yaptı.

Şirket tarafından yapılan duyuruda geliştirme ve üretimin ABD’deki büyük yarı iletken işletmesi arasındaki ilişki ile birlikte yürütüleceği açıklandı.

SBI Holding Kripto Girişimleri

Japonya merkezli SBI Holding, Doğu Yarımküre’de Blockchain ve kripto paraların uygulanmasında ve benimsenmesinde öncü bir kuruluş. Özellikle, Ripple ve SBI Holding bu süre zarfında başarılı ödeme girişimleri kurdular. SBI Holding’in Ripple ile uzun zamandır devam eden bir ortaklığı olduğu biliniyor.

SBI Holding’in CEO’su Yoshitaka Kitao, XRP ile ilgili şu düşüncelere sahip:

Bitcoin’in temelini oluşturan hiçbir değer yok. Bu nedenle Bitcoin’in pratik kullanımda giderek daha fazla kullanılacağı gerçeği, bu fiyat söz konusu olduğunda kolay bir durum değil. Bu yüzden kripto para dünyasında XRP’nin muhtemelen bir numaralı kripto varlığı olacağını düşünüyorum.

Blockchain tabanlı mobil ödeme sistemine de yatırım yapıldı

Son zamanlarda, SBI Holding, yerel ve uluslararası ödemeler için mobil bir ödeme uygulaması olan MoneyTap uygulamasındaki hisselerinin ayrıntılarını yayınladı. Uygulama, Blockchain’e dayanıyor. SBI Holding, ayrıca Japonya’da Blockchain teknolojisinin büyümesini desteklemek için Tangem adlı şirkete de yatırım yaptı.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin