SBI Group’un yeni borsasında XRP tokeni sunulan tek özel para birimi
SBI Group’un yeni borsasında XRP tokeni sunulan tek özel para birimi

SBI Group’un yeni borsasında XRP tokeni, sunulan tek özel para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’nın önde gelen bankacılık kurumlarından biri olan SBI Group, geçtiğimiz günlerde SBI Sanal Para Birimi platformunun piyasaya sürüldüğünü açıkladı. XRP tokeni platfomda sunulan tek özel para birimi.

SBI Sanal Para Birimi platformu resmen başlatıldı

Platform, “VCTRADE” olarak adlandırılan hizmetle sanal döviz ve ticaret hizmetleri sunuyor. SBI Sanal Para Birimi platformu, SBI Group’un Başkanı ve CEO’su olan Yoshitaka Kitao tarafından resmen başlatıldı.

Resmi basın açıklamasında, platformun Eylül 2017’de geçerli bir ticaret yapabilmesi için gerekli evrakları tamamladığı açıklandı. Hizmet, Ekim 2017’de müşterilere önceden rezervasyon için ayrıntılar sunan 20.000 kişiden oluşan bir rezervasyon yaptı. Yeni kullanıcılar için hesap açma uygulamalarının, platformun yaz aylarında borsayı başlatmaya yönelik orijinal planlarına denk gelen, Temmuz 2018’de başlayacağını belirtiliyor.

SBI Group’un yeni borsasında XRP tokeni sunulan tek özel para birimi

Ripple topluluğu için büyük bir gelişme meydana geldi. Çünkü ticaret platformu XRP tokenini sadece lansmanda sunacak. SBI Group konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Önce XRP’yi ele almayı ve ardından Bitcoin ve Bitcoin Cash (BCH)’e kadar genişletmeyi planlıyoruz.

Ripple ve SBI Group, bu yılın Ocak ayında ortak oldu. Bu ortaklık, Ripple’ın Asya pazarlarındaki çözümlerine yönelik artan talebi karşılamak için yapıldı. Borsa, kripto para çekilmesi sırasında tahsil edilen para çekme ücreti dışında herhangi bir işlem ücreti talep etmeyecek. İşlemler beklenildiği gibi Japon yeni ile yapılacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin