10 Mart Bitcoin analizi: 5 ayın en kötü performansından sonra BTC ne yapacak?
10 Mart Bitcoin analizi: 5 ayın en kötü performansından sonra BTC ne yapacak?

Satoshi Nakamoto Enstitüsü Başkanı Bitcoin’in geleceği hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anthony Pompliano, kripto topluluğunda büyük bir Bitcoin savunucusu olarak iyi biliniyor. Off The Chain podcast’inin son bölümünde, Pompliano, Satoshi Nakamoto Enstitüsü Başkanı Michael Goldstein ile bir röportaj yaptı. İkili, mevcut Bitcoin durumunu ve BTC’nin toplumdaki ilerleme süreci üzerine konuştu.

Goldstein, tüm bu süreçte Bitcoin’in orijinal vizyonuna bağlı kaldığını vurguladı. Bitcoin fikrinin ardındaki ekonomiyi anladığını, Dünyanın en büyük kripto parasının en konvertibl para olarak “finansal piyasaya hükmedebileceğini ve sadece “dark web” için parasal bir varlık olarak kalmayacağını düşündüğü söyledi:

İktisadi durumu, Bitcoin’in bundan çok daha fazla agresif olabileceğini gösteriyor ve aslında dikey hareket gerekli çünkü topluma oldukça fazla değer katabileceğini düşünüyorum.

Bitcoin ‘in önemli bir miktarı birkaç yatırımcının elinde mi?

Pompliano, Goldstein’i Bitcoin’in eleştirilerini, dolaşımdaki Bitcoin’lerin çoğunluğunun yalnızca birkaç kişinin elinde toplanmış olduğu gerçeğine karşı ne düşündüğünü de sordu.

Goldstein, insanların Bitcoin ile tanıştıklarında yaptıkları ilk hatanın, tek bir kullanıcıya tek bir adres tanımlaması yapmaları olarak cevap verdi ve şöyle devam etti:

10.000 BTC’ye sahip bir adres, bazı borsaların soğuk depolama adresleri olabilir. Bu pek çok insandan oluşan bir Bitcoin pazarı olduğunu ifade eder. Bu yüzden bunu belirli yatırımcılarda yoğunlaşma olarak yorumlamak doğru değil.

Bitcoin ekosisteminde, insanlar piyasaya girdiklerinde ve “sats stacking yaptıklarında” spesifik miktarda yatırımların önemli olmadığını söyleyerek devam etti. Goldstein’a göre, BTC fikri parasal sistemde para olarak tanınmaktır. ve gelecekteki belirsizliğe karşı korunma sağlayabilecek bir varlık olmaktır.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin