Samsung'un Blockchain dostu yeni telefonu bugün satışa sunuluyor!
Samsung'un Blockchain dostu yeni telefonu bugün satışa sunuluyor!

Samsung’un Blockchain dostu yeni telefonu bugün satışa sunuluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli elektronik devi Samsung’un, Galaxy Note 10’un bir çeşidi olarak üretilen ve “KlaytnPhone” olarak adlandırılan, Blockchain dostu akıllı bir telefon piyasaya süreceği söyleniyor.

Samsung’un Blockchain dostu yeni akıllı telefonu piyasada

Wall Street Journal’da bugün yer alan yeni bir habere göre, “konuyla aşina olan insanlar” akıllı telefonun, Bitcoin ve kripto para cüzdanı ve ayrıca çeşitli Blockchain uygulamalarıyla birlikte geleceğini ve bugün yalnızca Güney Kore’de satışa sunulacağını belirtti. Kakao’nun Blockchain bağlı kuruluşu GroundX’in Blockchain platformu Klaytn’ın adını taşıyan KlaytnPhone, açıldığında veya kapatıldığında Klaytn logosunu gösterecek. Akıllı telefonun 1.000 dolar civarında bir fiyata satılması bekleniyor.

Alıcıların da Kalytn’ın yerel tokeni olan “Klay”dan belirli miktarda alacağı bildirildi. Samsung bu yılın başlarında, aynı zamanda bir kripto para birimi cüzdanı ve merkezi olmayan uygulamalar (dApps) sunan Galaxy S10 akıllı telefonunu da piyasaya sürdü. Şirket ayrıca bu özellikleri daha fazla insan çekmek için Galaxy telefonlarına genişletmeyi planlıyor.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin