ATH'den dönen Ethereum bugün hangi seviyeleri izleyecek?
ATH'den dönen Ethereum bugün hangi seviyeleri izleyecek?

“Sadık Ethereum takipçileri” artışta: ETH kendi kitlesini yaratıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale Investments, kurumsal yatırımcıların akıllı sözleşme platformu Ethereum’a ve bazen de “sadece Ethereum’a” maruz kalmayı istediklerini bildiriyor.

Ethereum özelindeki takipçiler kitleleşmeye başladı

Grayscale Investments Genel Müdürü Michael Sonnenshein, Bloomberg’e verdiği bir röportajda, 2020’den önce yatırımcıların ezici bir çoğunlukla Bitcoin’e ilgi gösterdiğini, ancak son 12 ayda piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığının kendi sadık takipçilerine sahip olduğunu söyledi.

2020’de, bazı durumlarda “yalnızca Ethereum’a” ilgi gösteren yeni bir yatırımcı grubu oluştuğunu görüyoruz. Bir varlık sınıfı olarak ETH etrafında büyüyen bir inanç var.

Grayscale, kripto portföyündeki 10 milyar doları aşkın varlığı yönetiyor. Grayscale Bitcoin Trust en popüler olmaya devam etmesine ve son 12 ayda haftalık ortalama 39,5 milyon dolar değerinde yatırım almasına rağmen, Grayscale’in son üç aylık raporuna göre, Ethereum Trust da büyük paralı oyunculardan sermaye dağıtımında bir artış gördü.

Grayscale Ethereum Trust, Ethereum odaklı kurumsal ayırıcıların yeni bir segmentinin dikkatini çekti. Yılın üçüncü çeyreği boyunca, Grayscale Ethereum Trust’a girişlerin %17’den fazlası yeni kurumsal yatırımcılardan geldi.

Grayscale ETH Trust ürününe ilgi tırmanışta

Bu yılın üçüncü çeyreğinde, Grayscale Ethereum Trust, ikinci çeyrekteki 10,4 milyon dolarlık net giriş ve birinci çeyrekteki 8,5 milyon dolarlık giriş ile karşılaştırıldığında, haftalık 15,6 milyon dolar giriş aldı.

Bitcoin bu sene kayda değer kazanımlara tanık olurken, Ethereum üzerine inşa edilen merkezsiz finans (DeFi) varlıklarının popülaritesi artmaya devam ediyor ve platform Bloomberg analisti Mike McGlone’a göre kendi alanında hakimiyetini koruyor.

Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte Sonnenshein, Bitcoin gibi lider akıllı sözleşme platformunun dayanıklı bir varlık olduğunu kanıtladığını söylüyor.

Varlık sınıfının gelişimi kendisini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Ethereum, Bitcoin’in sahip olduğu kalıcı güçle aynı çizgide.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin