Ünlü analist Ronnie Moas

Ronnie Moas’tan çılgın Bitcoin tahmini: “Yüzde 500 artacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son dönemde Bitcoin ile ilgili yaptığı tutarlı tahminlerle adından söz ettiren Standpoint Research kurucusu Ronnie Moas’tan bu kez çılgın bir Bitcoin tahmini geldi: “%500 artacak!”

Dört ay önce yaptığı tahminde Bitcoin’in üç yıl içinde 20 bin dolar seviyesinin üstüne çıkacağını öngören Moas, CBOE ve CME’de vadeli işlemlerin başlayacağının duyurulmasının ardından bu tahminini 2018 olarak değiştirmişti.

CME Group’un vadeli işlemlerde ikinci dalgayı başlatmasından hemen önce CNBC’ye konuşan Moas, önümüzdeki yıl Bitcoin’in inanılmaz bir yükselişle %500’lük değer kazanacağını ifade etti.

Bitcoin, Temmuz ayı başında yaptığım tahminden bu yana zaten yüzde 500 artmış durumda ve bunun devamında da 2018’de aynı senaryoyu göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca bu yükseliş bununla da sınırlı kalmayacak. Bitcoin, 300 ila 400 bin dolar arasında bir sayıyla dünyanın en değerli para birimi olacaktır.

Dünyanın en değerli para birimi olacak

Bitcoin’in akıl almaz raddelerde seyreden büyüme rakamları göz önüne alındığında Moas’ın bu denli keskin tahminleri kendinden emin şekilde yapıyor olması anlaşılmaz değil.

21 milyon ile sınırlı olan token sayısının bu artışta en büyük role sahip olacağını iddia eden Moas, ayrıca Bitcoin’in altından çok daha ilgi çeken ve değerli bir servet olacağı görüşünde.

Toprakta ne kadar altın var bilmiyorum fakat ne kadar Bitcoin ortaya çıkacağını biliyorum. İki yıl içinde dünyada 300 milyon insan Bitcoin sahibi olacak.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin