Roger Ver, sosyal medya manipülasyonu hakkında konuştu
Roger Ver, sosyal medya manipülasyonu hakkında konuştu

Roger Ver, sosyal medya manipülasyonu hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dahisi ve Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver, sosyal medya manipülasyonu ve kripto ekosistemi arasındaki ilişkiden bahsetti.

Ver, konuşmasına 50 Cent Ordusu olarak da bilinen 50 Cent Party’den bahsederek başladı. Ona göre 50 Cent Army ve kripto arasında ciddi bir korelasyon var. Bu grup, yetkililerin lehine insanların bakış açısını manipüle etmek için Çinli yetkililer tarafından kontrol edilen bir yorum grubu olarak faaliyet gösteriyor.

Haziran 2011’de BTC’nin fiyatından bahseden Ver, BTC’nin ilk kez 2 dolardan 30 doların üzerine çıktığını söyledi. Tüm topluluk, Bitcointalk.org’da fiyatın yukarı ve aşağı eğilimi ile ilgili yorum yapmaya başladı.

Ver, bunu Zhou Tong’nun BitcoinTalk.org adresindeki mevcut yorumlarıyla ilişkilendirdi. Tong, Bitcoinica’nın kurucusudur. Platform, Mayıs 2012’de bir saldırıya uğradığı için kapatılan bir kripto para birimi borsası. Bu durum, kurucunun, kripto para alanından ayrılmasına yol açtı.

Roger Ver, sosyal medya manipülasyonunun Bitcoin’e etkisinden bahsetti

Ver şöyle söyledi:

Gerçek insanlar olsalar bile “Bitcoin hakkında hiçbir şey bilmeyen” bir dizi bot var. Bu, kripto para birimi ekosisteminin her yerinde oluyor. Eminim ki bu durum, sadece Bitcoin Cash ekosisteminde yok. Bu her yerde oluyor, ama Bitcoin Cash bu manipülasyona özellikle maruz kalıyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin