bitcoin cash tanıtımı
Roger Ver Bitcoin Cash tanıtımı için her yolu deniyor

Roger Ver Bitcoin Cash tanıtımı için her yolu deniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasının en çok tanından isimlerinden biri olan Roger Ver, aynı zamanda Bitcoin’in ilk yatırımcılarından biri olarak biliniyor. Şu an ise piyasanın en büyük dördüncü kripto parası Bitcoin Cash tanıtımı büyük bir çaba sarf ediyor.

Roger Ver ayrıca Bitcoin Cash’i desteklemesinin en büyük nedenini 2011 yılında Bitcoin’e yatırım yapmaya başlamasıyla aynı sebeplere dayandırıyor. Kısaca Bitcoin Cash’in çok daha yüksek değerlere ulaşacağı inancını sürdüren Roger Ver, Malta’da düzenlenen konferans sırasında ilginç sayılabilecek bir olaya da imza attı.

Bir Reddit kullanıcısına Bitcoin Cash tanıtımı için 200 dolar verdi

Malta’da düzenlenen Delta konferansı esnasında Roger Ver ile röportaj yapan bir Reddit kullanıcısı kendisinden 200 dolar aldı. Ve bu yaşadıklarını Reddit’te paylaşınca oldukça ilginç yorumlar geldi.

Roger Ver konferansta yaptığı konuşma esnasında oturum sonrası kendisini gören herkese 10 dolar vereceği şeklinde ilginç bir vaatte bulundu.

Ver hayranı olan bir kişi ise Roger Ver konuşmasını bitirdikten sonra ona ulaştı. Ve Bitcoin Cash tanıtımı yapmak için bir buluşma düzenleme planlarından bahsetti. Roger Ver de konuşması sırasında dağıtacağını söylediği 10 dolar işinde ona yardım etmek isteyip istemediğini sorarak kendisine 200 dolar verdi.

UnFunMid kullanıcı adlı kişi bu deneyimini Reddit platformunda paylaşınca birçok ilginç yorum geldi.  Bazı olumsuz eleştiriler gelse de yapılan yorumların çoğu Roger Ver’in Bitcoin Cash’in tanıtımı için harcadığı çabayı takdir eder yöndeydi.

ayrıca eğlenceli bir kişiliğe sahip olan Roger Ver daha önce de Charlie Lee ile eğlenceli bir iddaya tutuşmuştu…

Charlie Lee ve Roger Ver arasında eğlenceli iddia! Kim kazanacak?

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin