Robinhood Crypto komisyonsuz kripto para ticareti sunuyor
Robinhood Crypto komisyonsuz kripto para ticareti sunuyor

Robinhood Borsası halka arz olmayı planlıyor ve bir CFO arıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hisse senedi ve kripto para ticaret platformu Robinhood Borsası CEO’su Baiju Bhatt, şirketin halka arz olmayı planladığını ve bir CFO arayışında olduğunu açıkladı.

Robinhood Borsası, SEC ve FINRA tarafından denetleniyor

TechCrunch’a verdiği röportajda, Robinhood CEO’su Baiju Bhatt, şirketin CFO’yu aramaya başladığını ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Mali Sanayi Düzenleme Kurumu (FINRA) tarafından denetlendiğini belirtiyor.

Robinhood, bu yıl Şubat ayında kripto paralar için ticaret hizmetleri sunmaya başladı ve erken erişim döneminde 1 milyonu aşkın insanı çekmeyi başardı. Şirket, Mayıs ayında Rus firması DST Global tarafından gerçekleştirilen bir C serisi yatırım turunu 110 milyon dolar ve D serisi yatırım turunu ise 363 milyon dolarla kapattı.

Robinhood 5,6 milyon dolarlık bir değere ulaştı

Finansman turlarını takiben 5,6 milyon dolarlık bir değere ulaşan Robinhood, ABD’nin en değerli ikinci fintech şirketi ünvanına erişti. Şu anda, Robinhood platformunda kripto paralarla 5 milyon kullanıcının ticaret yaptığı bildiriliyor. Haziran ayında Robinhood’un yayınladığı bir iş ilanından sonra kripto para cüzdanı oluşturacağına dair söylentiler ortaya çıktı.

Robinhood, yatırımcıların platformda kripto para alıp satmasına olanak tanırken kullanıcılar platformda satın alınan varlıkları bir üçüncü taraf cüzdanına aktaramaz.  Yine Haziran ayında“meseleyi bilen insanlar” Robinhood’un bir bankacılık lisansı almayı planladığı belirtiyor. Ayrıca şirketin ABD’nin Döviz Bürosu ile bankacılık hizmet sağlayıcısı olarak konumlandırılması için “yapıcı” görüşmeler yapmayı planladığını da söyleniyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin