Robinhood kripto para ticaret hizmetlerini yaygınlaştırıyor
Robinhood kripto para ticaret hizmetlerini yaygınlaştırıyor

Robinhood Bitcoin Cash ve Litecoin ticaretini bünyesine ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hızla genişleyen, popüler hisse alım satım uygulaması Robinhood, kullanıcıların alışveriş yapabilecekleri kripto para birimlerine Bitcoin Cash ve Litecoin’i ekledi.

Şirket, perşembe günü beş milyonuncu kullanıcısını onayladığını duyurdu. 363 milyon dolarlık D Serisi fonlama turunun bitiminde, Mayıs ayında 5,6 milyar dolarlık bir değerleme gerçekleştiren şirket, bir kilometre taşına daha imza attı.

Bir dönüm noktasında yer alan Robinhood, şu anda 17 ABD eyaletinde mevcut olan ve şimdiye kadar Bitcoin ve Ethereum ticaretini kolaylaştıran kripto para ticaretine, Bitcoin Cash ve Litecoin’i de ekledi.

Firma ayrıca para transferleri için destek vermeyi planladığını ve şirket içi bir kripto para cüzdanı oluşturduğunu açıkladı. Şu anda kullanıcılar, aracı platformda kripto paralar alıp satabilirler ancak bunları yatıramaz, çekemez veya aktaramazlar.

 

Robinhood kripto para ticaretini genişletiyor

 

Robinhood Crypto’nun şu anda piyasaya sürdüğü pazarların içinde ve dışında kullanıcılar, portföy izleme listelerine 16 yeni kripto para eklemeye devam edebilecek. Ayrıca şirket, ticaret için kullanılabilecek kripto para listesini genişletmeyi planladığını açıkladı.

Milyon dolarlık fonla başarılı bir ticaret platformu olmanın yanı sıra şirket, kripto para piyasasında kâr elde etme niyetinde olmadığı açıklamasında bulundu. Daha ziyade bu hizmeti, pazar payını inşa etmek ve bu platformun dünyanın “en büyük kripto para platformu” haline gelmesine yardımcı olmak için tasarladıklarını söyledi.

CCN’nin de bildirdiği gibi Robinhood’un federal düzenleyicilere kiralanmış ulusal bir banka olarak faaliyet göstermek için gereken lisansları alma konusunda kendilerine başvurduğu söyleniyor. Bu da Robinhood’un, müşterilerine geleneksel bankacılık hizmetleri sunmasına izin verecek.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin