robinhood,bitcoin,altconi
robinhood,bitcoin,altconi

Robinhood’u 1 milyon kişi bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikalılar, yeni kripto para ticaret servisi Robinhood’a yoğun talep gösteriyor. Kripto para borsasına girecek Robinhood platformunu kripto traderları da dört gözle beklemeye başladı.

Robinhood on ikiden vurdu

İnternet sitelerine göre, bir milyondan fazla insan Robinhood Markets tarafından Bitcoin ve kripto para ticaretine erken erişim sağlamak için hazır bekliyorlar. Palo Alto merkezli ABD hisse senedi aracıları uygulaması bir kaç gün önce kripto para piyasasına gireceğini söylemişti.

Perspektif olarak bakarsak, Robinhood’un yaklaşık 3 milyon kişinin trade yaptığı bir kullanıcı sayısı var. Bu da kripto para ticareti ekleyerek % 33 oranında büyüyebileceği veya müşterilerinin üçte birinin bitcoin ticaretine geçeceği anlamına geliyor. Süphesiz bu durum hemen gerçekleşmeyecek. Çünkü şirket şubat ayında sadece sınırlı sayıdaki eyalet ile denemelere başlayacak.

Başlangıçta Kaliforniya, Massachusetts, Missouri, Montana ve New Hampshire’da komisyonsuz BTC ve ETH ticareti ile başlayacak. Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Ethereum Classic, Zcash, Monero, Dash, Stellar, Qtum, Bitcoin Gold, Omisego, Neo, Lisk ve Dogecoin gibi 16 kripto para destekleyecek.

“Zenginlerden kullanıcı çalmak”

Google Ventures’ın maddi desteğiyle 2013’te piyasaya çıktığında Andreessen Horowitz ve diğer birçok analist Robinhood’u Silikon Vadisi’nin Wall Street’e karşı erken bir saldırısı olarak görmüştü.Teknoloji devlerinin büyük ölçüde somutlaştırılmamış olan yerleşik stok komisyonculaşmalarına karşı büyük ölüde somutlaşmamış, yerleşik bir hisse senedi aracıları oluşturmuştu.

Bitcoin dünyasındaki başlıca ticaret yerleri, 2017 rally’sinde yeni müşterilerin akını ile başa çıkamıyor ve para çekiminde yaşanan gecikmeler, kullanıcı sorunlarına müdahele edemeyen hizmetler yüzünden birçok sinirli müşteriye yol açıyor.

Aynı zamanda, borsalarda inanılmaz kârlar yaşanmaya devam ediliyor. Coinbase, bu dönemde tek başına 1 milyar dolar gelir elde ettiğini söyledi. Pazarın aksadığını söylemek yanlış olmaz, ancak müşteri hizmetleri konusunda pek de ünlü olmayan Robinhood şirketinin bunu başarıp üstlenip başaramayacağı ilerleyen zamanlarda görülecek.

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin