Ripple’ın yükseliş için hızını kesmeden artışa devam etmesi gerekiyor
Ripple’ın yükseliş için hızını kesmeden artışa devam etmesi gerekiyor

Ripple’ın yükseliş için anahtar destek seviyesi nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple fiyatı (XRP), ABD dolarına karşı  0,90 dolar direnç seviyesini test ettikten sonra düşük seviyelerden işlem görüyor.
  • XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,84 dolarlık destekle şekillenen önemli bir yükseliş trendi hattı var.
  • Parite, düşüşleri önlemek için 0,83 dolar desteğinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde kalmalı.
  • Ripple’ın yükseliş için anahtar destek seviyesi 0,90 dolar olarak görünüyor.

Ripple, ABD doları ve Bitcoin’e göre daha fazla düzeliyor. XRP/USD paritesi, 100 saatlik SMA’yı, yeni bir ters dalga olan 0,92 dolar seviyesine getirecek şekilde tutmalı. Ripple şu an da 0,84 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ripple’ın yükseliş için hızını kesmeden artışa devam etmesi gerekiyor

Ripple, ABD doları karşısında 0,90 dolar seviyesinin üzerinde büyük kazançlar göstermedi. Fiyat 0,91 dolardan aşağı yönlü bir hareket başlattı ve 0,90 doların altına geriledi. Son dalganın %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altında 0,75 dolardan 0,91  dolara kadar yüksek bir kırılma yaşandı. Ripple, daha fazla kayıp için kapıları açtı ve fiyat  0,85 dolar desteğinin altına düştü.

Ancak, Ripple 0,83 dolar seviyesinin üzerinde destek buldu. Dahası, son dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesi 0,76 dolardan 0,91 dolara yükseldi. XRP fiyatı, pozitif bir açı ile 0,83 dolar seviyesinin üzerinde toparlandı ve yükseldi. Şu anda, XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,84 dolar seviyesine yakın destekle şekillenen önemli bir yükseliş trendi hattı var. 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın olduğu için 0,84 dolarlık trend çizgisi desteği büyük önem taşımakta. Ripple 0,84 doların üzerinde olduğu sürece, yakın vadede yükselebilir.

Ripple’ın yükseliş için anahtar destek seviyesi nedir?
Ripple’ın yükseliş için anahtar destek seviyesi nedir?

Grafiğe bakıldığında Ripple’ın, aynı zamanda bir pivot seviyesi olan 0,83 dolara yakın önemli bir destek hattı var. Ripple için 0,83 doların altında bir kırılma daha fazla kayıp için kapıları açabilir. Üst tarafta, taze bir baş aşağı dalgası başlatmak için 0,90 doların üzerinde bir kırılma gerekiyor.

Teknik göstergelerle Ripple fiyat analizi

Saatlik MACD: XRP/USD paritesi için MACD, hafif bir düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin altında.

Büyük destek seviyesi: 0,83 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 0,90 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin