BitMEX kazası engel olamadı: XRP yükselişini sürdürüyor
BitMEX kazası engel olamadı: XRP yükselişini sürdürüyor

Ripple’ın XRP satışlarının detayları ortaya çıktı! Bakın rakamlar neyi gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni rakamlar, sınır ötesi ödeme şirketi Ripple tarafından XRP’nin ne kadar satıldığına ışık tutuyor.

Ripple’ın aylık olarak ne kadar XRP sattı?

XRP odaklı site XRPArcade’deki güncellenmiş istatistiklere göre, Ripple ayda ortalama 227 milyon XRP satıyor. Ripple her dört haftada bir emanetten bir milyar XRP çıkardı, OTC satışlarında bir kısmını kripto borsalarına ve kurumlarına sattı ve geri kalanını emanete iade etti. Şu anki hızda, XRPArcade, Ripple’ın önümüzdeki 18 yıl boyunca sürece devam etmesi gerektiğini belirtti.

Salı günü New York Ekonomik Kulübü’nde konuşan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’ın şimdi dijital varlığın mevcut arzının %55’ini elinde bulundurduğunu ve XRP için bankacılık ve ödemelerde kullanım durumlarının özetlediğini doğruladı. Şirketin ikinci çeyrek raporuna göre Ripple Nisan ayından Haziran ayına kadar 251 milyon dolar değerinde XRP sattı. Şirketin Temmuz ayından Eylül ayına ne kadar XRP sattığının ayrıntılarıyla açıklayan XRP Piyasaları raporunun üçüncü çeyrek için yayınlaması bekleniyor. San Francisco merkezli startup, üçüncü çeyrekte daha az XRP satmayı planladığını söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin