SEC’in açtığı dava sonrasında toparlanan Ripple (XRP)’de yükseliş sürecek mi?
SEC’in açtığı dava sonrasında toparlanan Ripple (XRP)’de yükseliş sürecek mi?

Ripple’ın en büyük ortağından yeni XRP açıklaması – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Japonya’daki en üst düzey Ripple ortağı olan finansal hizmetler devi SBI Group, SEC tarafından açılan dava sonrası Ripple’ın durumuna ilişkin görüşünü paylaştı.

Basın açıklaması SBI Group CEO’su Yoshitaka Kitao tarafından paylaşıldı.

XRP

Ripple müşterilerinin yüzde doksanı ABD dışında: SBI

SBI, SEC’in Ripple’a karşı açtığı davanın olası sonuçlarını paylaştığı bir basın bülteni yayınladı.

Şirketin işleri üzerindeki etkisinin küçük olacağına inanıyorlar. Ripple’daki SBI’nin toplam yatırım hacmi yüzde 8,76’dır.

Ripple müşterilerinin yüzde doksanı ABD dışında bulunuyor. Ayrıca, Ripple tarafından gerçekleştirilen finansal işlem hacminin yüzde sekseni ABD dışında da yapılıyor.

Buna ve diğer birkaç kritere dayanarak SBI, Ripple ile ABD düzenleyicisi arasındaki mevcut sorundan kaynaklanan durumun işi için ağır sonuçlar doğurmayacağını düşünüyor.

SEC, Ripple’a karşı resmi şikayetini yayınladı

ABD düzenleyicisi SEC, fintech sevi Ripple’ı kurumsal yatırımcılarına sekiz yıllık bir süre boyunca herhangi bir kısıtlama olmaksızın kayıt dışı menkul kıymetler (XRP) satmakla suçladı.

Mevcut Ripple CEO’su Garlinghouse ve eski başkanı Chris Larsen de bu davanın sanıkları.

SEC tarafından Ripple’a yönelik resmi şikayette, düzenleyici, Chris Larsen’in XRP’nin menkul kıymet olarak sınıflandırılmasının risklerinden haberdar olduğunu ve Ripple kurulduktan hemen sonra bu konuyu açıklığa kavuşturmak için SEC ile iletişime geçmesi gerektiğinin kendisine söylendiğini belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin