MoneyGram ve ripple
Ripple, MoneyGram ile anlaşmasını genişletiyor

Ripple’dan ABD Senatosuna açık mektup

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Kongresinden uzun süre sonra kripto paralarla ilgili pozitif bir sonuç çıktı. Mart 2018’de Kongre Ortak Ekonomik Komitesi, içinde kripto paralarında bulunduğu bir rapor sunmuştu. Bununla birlikte, ABD’nin kripto paralar hakkında kararı halen görüşme aşamasında.

Ripple gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılmasını istiyor

Bankaları ve ödeme sağlayıcılarını Ripplenet aracılığıyla birbirine bağlayan ünlü ABD şirketi Ripple, en gelişmiş blok zincir teknolojisi ile çalışıyor. Ripple, dijital paraya olan ilgiyi artırmak için 28 Temmuz 2019 tarihinde ABD Kongresi’ne açık bir mektup yazdı. Şirketin kurucu ve yönetim kurulu başkanı Chris Larsen, CEO’su Brad Garlinghouse ile kripto para alanıyla ilgili olası düzenlemeler hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Pazar günü yayınlanan mektubunda, herhangi bir düzenleyici netlik olmadan yenilikçilik, vergi geliri ve Blockchain teknolojisi ile hayata geçecek projelerin risk içerdiğinden bahsetti.

Günün öne çıkan diğer haberleri…

Hükümetten, para birimlerinin tedavüle çıkması ve dünyanın çoğul ekonomileriyle para politikasının belirlenmesinde banka gibi hareket etmemelerini talep etti. Şirket ayrıca, ülke için daha iyi olana hizmet etme sorumluluğunu ve tüm diğer blok zincir ve sanal para sektörlerinin sorumluluğunu belirtti. Dahası, dijital şirketin sadece mevcut olanlara eklenebilir ve onların yerine geçemez görüşünü vurguladı:

Hiç şüphesiz, Blockchain ve dijital paralar internetin tarihsel etkisinden farklı olarak daha fazla finansal katılımı ve ekonomik büyümeyi sağlayacak. İnternet’te olduğu gibi ABD de gizlilik ve istikrarı korumaya devam ederken bu ekonomik fırsatı besleyerek yol gösterme şansına sahip.

Larsen ve Garlinghouse, hükümetten kendilerini diğerleriyle aynı kefeye koymamalarını istedi ve belirli ayrıntılara dikkat edilmesi gerektiğini savundular.

Kripto paralar ve blok zincir teknolojisi için düzenleyici çerçeveler üzerine Senato Bankacılığı Komitesi şimdi 30 Temmuz’da açık bir mektubu ele alacak ve duruşma canlı yayınlanacak.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin