Ripple’da şaşırtıcı hareketler – dump mı geliyor?
Büyük bir XRP işlem takipçisi, geçtiğimiz yirmi dört saat içinde Binance'in Ripple'a 16,2 milyon XRP gönderdiğini ve blok zinciri devinin 10 milyon XRP’yi cüzdana aktarığını belirtiyor.

Ripple’da şaşırtıcı hareketler – dump mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir XRP işlem takipçisi, geçtiğimiz yirmi dört saat içinde Binance’in Ripple’a 16,2 milyon XRP gönderdiğini ve blok zinciri devinin 10 milyon XRP’yi cüzdana aktardığını belirtiyor.

XRPL Monitor isimli takipçi tarafından son yirmi dört saat içinde yayınlanan tweetlerin bazılarına bakıldığında, blok zinciri devi Ripple, 10 milyon XRP’yi anonim bir cüzdana aktardı ve Binance borsasından önemli miktarda XRP aldı.

https://twitter.com/XRPL_Monitor/status/1305983289082228742?s=20

Bu arada, Ripple’ın eski üst düzey yöneticisi ve Mt. Gox kurucusu, “tacostand” isimli dijital cüzdanından nakde çevrilmek üzere büyük miktarda XRP’yi arekte geçirdi.

Ripple, Binance’ten 16,2 milyon XRP aldı

XRPL Monitor, yaklaşık on saat önce Binance ticaret devinin 16.231.173 XRP transfer ettiğini bildirdi. Bu toplamda 3.964.925 dolara karşılık geliyor.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde Binance, Ripple’a birkaç devasa XRP işlemi yaptı. Son zamanlarda Binance, XRP alanına daha fazla ürün ekledi; ancak Binance’ten Ripple’a XRP transferlerinin amacının ne olduğu açıklanmadı

Bu arada Ripple, önemli miktarda XRP’yi anonim bir cüzdana kaydırdı. Rakam 10 milyon XRP. Bu da 2.436.178 dolara tekabül ediyor.

Bithomp analitik web sitesi tarafından paylaşılan veriler, bu fonların, esas olarak kurumsal yatırımcılarla çalışan bir saklama kripto para birimi hizmeti olan BitGo’ya ait bir cüzdana aktarıldığını ortaya koyuyor.

Mt.Gox kurucusu büyük miktarda XRP’yi nakde çevirdi

Ripple, Stellar ve Mt.Gox’un kurulmasına öncülük eden Jed McCaleb XRP Monitor’un başka bir tweet’ine göre XRP varlıklarının başka bir bölümünü nakde çevirmek için gönderdi.

Son zamanlarda, “tacostand” isimli dijital cüzdanından tek bir işlemde 5,7 milyon XRP (1,388,622 $) nakde çevrilmiş durumda.

XRP

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin