xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple yöneticisi, 10 finansal kurumun aktif olarak XRP kullandığını onayladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple yöneticisi Marjan Delattine, Ripple ile ortak olan 10 finansal kuruluşun, şirketin dijital varlığı XRP’yi  Ripple’in xRapid likidite çözümü ile sınır ötesi ödemeler için kullandığını doğruladı.

XRP kullanan 10 finansal kurum, RippleNet ile ortaklık yapan ve sınır ötesi işlemleri kolaylaştırmak için xCurrent’ı kullanan 200’den fazla finansal kuruluştan çok uzak olsa da, kesinlikle doğru yönde bir adım. Ayrıca, Delattine, bu 10 ortağın aktif olarak XRP kullandığını ve hacminin her gün arttığını belirtti.

Delattine, bu başarılarını 16-17 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşen Paris Blockchain hafta zirvesinde düzenlenen panelde duyurmuştu. Panelde Aralık 2018 ile Nisan 2019 tarihleri arasındaki potansiyel xRapid akış hacmi de değerlendirildi.

İlgili verilerde xRapid hacmi Aralık 2018 tarihinde büyük ölçüde bir artış meydana gelirken Ocak 2019 tarihinde ise önemli bir düşüş görülüyor. Ocak ayındaki dip sonrası ise Nisan ayına kadar istikrarlı bir işlem hacmi büyümesinden söz ediliyor.

xRApid’in başarısı XRP için önemli

xRapid, Ripple’ın XRP’yi kullanan tek çözümü olduğu için altcoin fiyatlarını da etkileyebilecek bir potansiyele sahip. Bunun yanında xCurrent’ın 200’den fazla iş birliği ile yakaladığı finansal başarı XRP fiyatını etkilemiyor. Zira Ripple’ın bu çözümü işlemlerde XRP kullanmıyor. Bu da geçtiğimiz dönemlerde Ripple’ın başarılı işlerinin XRP fiyatına direkt etki etmemesini açıklıyor.

Ancak xRapid’in istikrarlı bir büyüme göstermesi, XRP ekosistemini daha da genişleteceğinden bu finansal çözümün başarısı Ripple’ın tokenine önemli bir katkı sağlayabilir.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin