Ripple yeni ortaklıklar ve geliştirmelerle güçleniyor.
Ripple yeni ortaklıklar ve geliştirmelerle güçleniyor.

Ripple yeni ortaklıklar ve geliştirmelerle bomba gibi geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Wirex’e dahil olarak dikkatleri üzerine çeken Ripple yeni ortaklıklar ve geliştirmelerle gücüne güç katıyor. Şirketin son hamlesi, Bitcoin Superstore.

Önce Wirex, şimdi Bitcoin Superstore

Herhangi bir arama motoruna Ripple veya XRP yazdığımızda yeni ortaklıklar ve geliştirmeler görmek, artık kimseyi şaşırtmıyor. Bu durum, ekibin CEO’su Brad Garlinghouse’un küresel çapta benimsenen finansal çözümlere ilişkin vizyonunu gerçekleştirmek için ne kadar sıkı çalıştığını gözler önüne seriyor.

Ripple yeni ortaklıklar ve geliştirmelerle büyüyor

XRP’nin bu yükselişi, kullanıcıları ve firmaları Bitcoin Superstore hamlesiyle kendine çekmeye devam ediyor. Bu yılın başlarında, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Bitcoin etkisinden kaynaklanan XRP ayrışmasının tek yolunun kitle tarafından benimsenmesi olduğunu söylemişti.

Bu hareket, tokenin öngörülenden daha fazla fayda sağladığını ve milyonlarca insani yardım ve bağışta bulunulduğunu da ortaya çıkardı.

https://twitter.com/BitcoinSuperst1/status/1026051466207916033?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1026051466207916033&ref_url=https%3A%2F%2Fethereumworldnews.com%2Fripples-xrp-with-excitement-accepted-at-bitcoin-superstore-the-ceos-vision%2F

Bitcoin Superstore ortaklığının yukarıdaki tweet ile duyurulmasıyla, kullanıcılar XRP ile hemen hemen tüm yerleşimlerde ve farklı perakende satış noktalarından alım yapabilecek. Bu outletler eBay, Amazon ve diğer önde gelenlerden oluşuyor.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Ripple (XRP) ile 50 milyon doları 3 saniyede transfer ettiler!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin