Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Ripple (XRP)’dan milyon dolarlık büyük yatırım

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple’nin bağış toplama ve geliştirme kolu Xpring, Seattle merkezli kripto ATM şirketi Coinme’ye 1,5 milyon dolar yatırım yaptı.

Ripple’nin bağış toplama kolu Xpring, Coinme’ye 1,5 milyon dolar yatırım yaptı

Coinme, dünyanın dört bir yanındaki 2.583 kripto ATM’sini işletmekte ve dünyadaki en büyük Bitcoin kiosk ağı olarak kendini tanımlamakta. Xpring’in başkanı Ethan Beard, şirketin ATM’lerinde XRP’yi görmeyi dört gözle beklediğini söyledi. Ripple, bir basın bültenine göre kripto kiosk teknolojisine geçmenin ekosistemin genişlemesinin anahtarı olduğunu söylüyor:

Bu Xpring’de, gerçek dünyadaki sorunları çözmek için, XRP gibi kripto para birimlerinin çoğalmasını ve benimsenmesini sağlama misyonumuzla aynı hizada olması için destek olmak istediğimiz türden bir altyapı. Bu, Xpring’in kripto para kiosk endüstrisindeki ilk yatırımı. Fonlar ülke çapında faaliyet göstermek ve kilit uluslararası pazarlara açılmak için ek lisanslar elde etmek için kullanılacak.

Ripple, Xpring üzerinden Blockchain teknolojisi üzerine kurulu şirketlere yarım milyar dolardan fazla yatırım yaptı. Xpring ayrıca, geliştiricilerin XRP Ledger’ını geliştirmelerine yardımcı olacak araçlar oluşturmak için fon sağlar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir