Ripple (XRP) ve Zcash Coinbase’de listelenebilir
Ripple (XRP) ve Zcash Coinbase’de listelenebilir

Ripple (XRP) ve Zcash Coinbase yolunda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) ve Coinbase’i çevreleyen spekülasyonlar bugün de devam ediyor. Ancak bu kez iddiaların arkasında gerçek bir kanıt var. Son haberler, Ripple (XRP) ve Zcash tokeninin Coinbase Borsası’nda listelenecek iki kripto para olabileceğini gösteriyor.

Ripple (XRP) ve Zcash Coinbase’de listelenebilir

Bildiğiniz gibi, Coinbase üzerinde listelenme herhangi bir kripto para için önemli bir gelişme. Ripple’ın XRP’si özellikle çok uzun bir süredir bunun için uğraşıyor. Çünkü böyle bir listeleme XRP fiyatını tırmanışa geçirebilir. Aynı şekilde, böyle bir listeme Zcash için de harika bir haber olurdu.

Son zamanlarda, en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong’un Givecrypto.org adlı yeni bir kripto para yardım kuruluşu bağış platformu kurduğunu bildirdik. Kâr amacı gütmeyen GiveCrypto.org adlı kuruluşun amacı kripto para sahiplerinin ekonomik krizle başa çıkan ülkelerdeki insanlara küçük miktarlarda kripto para dağıtımı yapmasını sağlamak ve bu dağılımlar üzerinden belli bir para toplamak. Ancak bizim için önemli olan bu platform tarafından kabul edilen kripto para birimleri. Bunlar;

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Ethereum
  • Litecoin
  • Ripple (XRP)
  • Zcash

Coinbase CEO’su Ripple (XRP) ve Zcash’e inanıyor

Bildiğiniz gibi, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin Coinbase’de listelendi. Ayrıca Coinbase yakında Ethereum Classic’i listeleyecek. Ancak Ripple ve Zcash borsadan listelenmeyen kripto paralar. Brian Armstrong, bu iki para birimini Givecrypto.org platformunda kabul ederek, sadece onların popülerliğini değil, aynı zamanda para birimlerine olan inancını da gösterdi. Çünkü Ripple ve Zcash sahiplerinin bağışta bulunma ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyor. Ama burada daha derinden bir şeyler oluyor ve bu gelişme Armstrongs’un bu kripto paralara ilişkin önemüzdeki günlerdeki planlarını yansıtıyor olabilir. Ripple ve Zcash bu projeye eklendi ve artık Coinbase’ye eklemeleri sadece bir zaman meselesi gibi görünüyor.

Givecrypto.org platformu Ripple ve Zcash için önemli bir gelişme

Bunun açıkça, Coinbase’in Ripple ve Zcash’i listeleyeceği anlamına gelmediğini belirtelim. Ne olursa olsun, Armstrong Givecrypto.org’da düzenli bir proje oluşturdu ve hem Givecrypto.org hem de Coinbase’in çok ayrı varlıkları kabul etmesi de muhtemel. Bununla birlikte, iki hizmetin en azından bir arka plan düzeyinde bütünleşmesi mantıklı. Buda bir sonraki hamle olarak Ripple ve Zcash’in Coinbase’de listelenmesi demek. Konuyu detaylı ele aldığınızda, eğer Armstrong, insanların Ripple ve Zcash’ı bağışlamasını istiyorsa, onları da satın almasını da istiyor demek. Armstrong, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birine sahip ve bu nedenle sadece Givecrypto.org müşterilerinin bu kripto paraları kendi platformunda satın almasını isteyecek. Bu da Ripple (XRP) ve Zcash için Coinbase yolunu açacak.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin