Ripple (XRP üçüncü çeyrek raporu yayınlandı! İşte detaylar
Ripple (XRP üçüncü çeyrek raporu yayınlandı! İşte detaylar

Ripple (XRP) üçüncü çeyrek raporu yayınlandı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP yatırımcılarının bilinçli yatırım kararları alabilmek için SEC ile Ripple arasında geçen davayı takip ediyor. Ripple’ın 2021 3. Çeyrek pazar raporuna göre, Mayıs 2021’deki kripto piyasası çöküşünden sonra XRP’nin küresel performansı hakkında önemli bilgiler verdi.

Ripple Ekibi, müşterilerin önceden finanse edilen hesaplara olan bağımlılıklarını azaltmasına olanak tanıyan ODL hizmetinin büyümesi için oldukça hızlı hareket etti.

Ortaya çıkan rapora göre,

RippleNet üzerinden işlem hacmi (dolar cinsinden) geçen yıldan bu yana iki katından fazla arttı ve ODL işlemleri 3. Çeyreğe çeyreğe göre %130 oranında yükseldi. Geçen çeyrek ise ODL işlemleri toplam hacmin yalnız %25’ini oluşturuyordu. Bu çeyrek gerçekleşen tüm XRP satışları, ODL’nin hızlı bir şekilde büyümesine bağlanıyor.

Rapora göre XRP satışları ise yılın üçüncü çeyreğinde 491.74 milyon dolar değerindeydi. Yılın ikinci çeyreğinde ise bu değer 157.92 milyon dolardı. Peki gelecekte XRP ekosistemini neler bekliyor? Rapora göre, RippleX, XRP Ledger Mainnet’e federe yan zincirler getirmeyi düşünüyor. Bu duyurunun Kasım ayında gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

Ripple işlem hacimleri üçüncü çeyrekte nasıl?

Ripple’ın sınır ötesi ODL’ye verdiği önem özellikle son zamanlarda dikkat çekiyor. San Francisco merkezli blockchain şirketi, Orta Doğu’daki fintech şirketi Pyypl ve BAE’deki Al Ansari döviz ile ortaklık duyurdu.

Bunun dışında, Ripple kamu paydaşlarıyla da çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda bir CBDC pilotu için Bhutan Kraliyet Para Otoritesi ile ortaklık kurdu. Rapor, XRP’nin zincir içi verileri ile ilgili şunları söyledi:

Geçen çeyrekte, XRP Ledger üzerinde 74.5 milyar XRP hacmiyle 69.3 milyar dolarlık toplam 88.8 milyon işlem gerçekleşti.

Yine de rapor, XRP’nin hacim metriği açısından üçüncü çeyreğin ortalamaya göre zayıf görünümlü olduğunu söylüyor. XRP’nin ortalama günlük hacminin 3. çeyrekte %50’den fazla düşüş yaşadığı bildirildi. Ancak Team Ripple, o sırada çoğu dijital varlık için durumun aynı olduğunu söylüyor.

SEC ve Ripple Labs davası, mahkeme keşif tarihini 14 Ocak 2022 tarihine öteledi. Böylece dava önümüzdeki yıl da devam edecek. SEC daha önce XRP’nin satışlarına dikkat çekti. Ripple, varlığının Bitcoin ve Ether’in gerisinde kaldığını iddia ederek geri döndü. Yazım sırasında, XRP 1,11 dolardan işlem görüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin