Ripple (XRP) 2018 yılının en düşük seviyesini gördü!
Ripple (XRP) 2018 yılının en düşük seviyesini gördü!

Ripple (XRP) topluluğu kanlı Pazar günü güçlü kaldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ve XRP tokeni için topluluk duyarlılığı, pazarın piyasa değerinin yaklaşık 20 milyar dolar seviyesinde düştüğü kanlı Pazar’dan sonra güçlü kaldı.  Ripple (XRP) topluluğu kanlı Pazar günü güçlü kalan iki kripto paradan biri.

Ripple, gerçek dünyadaki kullanım durumuyla kendini kanıtlıyor

XRP topluluğu, Reddit ve Twitter’da dayanışma gösterdiği için olumlu bir bakış açısı sağladı. Topluluk bu durumu HODL’lerinin boyutunu arttırmak için bir fırsat olarak gördü. Şeffaf ve ebediyen uygun bir kullanım durumu olan Ripple, topluma olumlu bir itme gücü verdi. Birçok yatırımcı, kripto paranın fiyatının çok güçlü olduğu için paranın bedelinin gerçeği yansıtmadığını belirtiyor.

Ripple, sınırları aşan bir para birimi yaratmak için xRapid olarak bilinen ürünlerinden birinde para birimini kullanmayı amaçlıyor. Ripple, sınır ötesi likidite sağlamak için nostro ve vostro hesapları için Swift mesajlaşma sistemi gibi mevcut çözümleri değiştirmeyi amaçlıyor. Bu Santander, Western Union ve Moneygram işbirliği için kurumsal yatırımlar ile birlikte geliyor. Bu nedenle Ripple, gerçek dünyadaki kullanım durumuyla kendini kanıtlıyor.

Ripple (XRP) topluluğu kanlı Pazar günü güçlü kaldı!

Toplam piyasa değeriyle en iyi 10 kripto para biriminden sadece Ripple ve Ethereum piyasanın dik düşüşünde ayakta kalabildi. Bu durum yatırımcıların Ripple’a olan güveninin artmasının yanı sıra son dönemdeki menkul kıymet tartışmalarını da bir kenara bıraktı. Kripto topluluğu bu yaşananlarla endişe ile hareket ederken, Ripple topluluğu kripto paraya olan inançları ile güçlü kaldı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin