26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple, XRP satış rakamlarını bildirdi: Kritik düşüş!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, 2020’nin ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre XRP satışlarında %87 düşüş bildirdi.

Dün yapılan duyuruya göre Blockchain ödeme firması, 2019’un üçüncü çeyreğinde bildirdiği 13,08 milyon dolara kıyasla bu yılın ilk çeyreğinde sadece 1,75 milyon dolarlık XRP sattı.

Ripple’ın XRP satışları neden düştü?

Keskin düşüş, doğrudan kurumsal satışlardaki düşüşün yanı sıra Ripple’ın programlı satışlarında, yani kripto para birimi borsalarına yapılan XRP satışlarındaki bir duraklamanın sonucu olarak gösteriliyor.

Ripple, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ve Asya gibi stratejik bölgelerde XRP satışları için tezgah üstü (OTC) kanalına odaklandığını söyledi.

Ripple’ın XRP satışları, programlı satışların durakladıldığı 2019’un üçüncü çeyreğinden bu yana düşmeye devam etti. 2019’un dördüncü çeyreğinde, toplam XRP satışları %80 azalmıştı. 2019’un ikinci çeyreğine kadar programlı satışlar Ripple’ın satış hacimlerinin çoğunu oluşturuyordu. Ancak firma, şişirilmiş hacimler nedeniyle bu satışlardan ayrılmaya karar verdi.

Ripple, sektördeki sahte hacim gibi zorluklar göz önüne alındığında kriterlerini değerlendirmeye devam ediyor.

The Block’un araştırmasına göre, Ripple’ın ilk çeyrek satışları 2016’nın dördüncü çeyreğinde bu rakamları duyurmaya başladığından bu yana en düşük satışlar.

XRP satışları keskin bir şekilde düşerken, kripto paranın fiyatı da ilk çeyrekte %9 gerileyerek 0,1928 dolardan 0,1763 dolara geldi.

Öte yandan, XRP’nin küresel işlem hacmi 2020 yılının ilk çeyreğinde %72 artarak, 2019’un dördüncü çeyreğindeki 17,24 milyar dolardan 29,68 milyar dolara yükseldi.

2019’un dördüncü çeyreğinden 2020’ye kadar, RippleNet’in İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmeti işlem hacmini üçe katladı ve dolar değeri %294’ten fazla arttı.

ODL çözümü, sınır ötesi ödemeleri çözmek için XRP’den yararlanıyor.

theblockcrypto

Ripple ile Tayland’ın en eski bankası arasında dev iş birliği!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin