XRP
Token ekonomisiyle ilgili endişeler arasında Bithumb'dan 12,5 milyon dolarlık XRP taşındı

Wall Street’te yakında Ripple (XRP) rüzgarı esebilir ve XRP büyük artış görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple (XRP) son dönemde fiyatını  yüzde 4,3 arttırdı.
  • Ripple’ın ortağı Bitso, Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu’ndan (GFSC) lisans aldı.

Bitso, Latin Amerika’dan Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu (GFSC) düzenlemelerine uyan ilk borsadır. Bu önemli bir gelişme ve Bank of America’nın patentinde Ripple (XRP)’dan bahsedilmesi fiyat için boğaları devreye sokabilir. Ripple geçen haftaki kapanışa göre, yüzde 4,3 arttı.

Wall Street’te yakında Ripple (XRP)  rüzgarı esebilir

Bitcoin’in kara para aklama ve teröre fon sağlama aracı olup olmadığı konusundaki tartışmalar manşetlere egemen. Ripple ise kendini bu söylemden uzaklaştırmayı hedefliyor. Finansal teknoloji şirketi, doğrudan büyük isimli finansal kurumlara hitap etmeyi amaçlayan bir ürün paketi sunuyor. Bu yüzden, bankalar Ripple’ın finansal çözümlerinden bazılarını kullanıyor. 

Bununla birlikte, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un vizyonunun gerçekleşmesinin yıllar alacağı açıkça görülüyor. Ripple’ın Orta Doğu’daki çabaları meyve veriyor. Bank of America’nın (BoA) yakın tarihli bir patentte XRP’ye gönderme yaptığı göz önüne alındığında, analistlere göre yakın gelecekte Wall Street’te xRapid yani XRP rüzgarı esebilir. Bu arada, ABD-Meksika koridorunu xRapid ile açan Ripple’ın ortağı Bitso, şimdi Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu’ndan (GFSC) dağıtık bir defter lisansına sahip.

Dalgalanma XRP

Ripple (XRP), boğaları ön plana çıkardı: Şimdiki hamle nedir?

Ripple (XRP), ilk 10’daki önde gelen sanatçılardan biri. Ripple, bugüne kadar kazancına yüzde 4,3 ekleyerek XRP boğalarını öne çıkardı. Analistlere göre boğaların şimdiki hedefi 0,40 dolarda yer alıyor. Ancak analistler uyarıyor ve yeni bir aşağı yönlü hareketin fiyatları 0,30 doların altına götürebileceğini ekliyor.

Analistlere göre, 40 sentin üzerindeki herhangi bir ralli, Mayıs 2019 boğalarının geri döndüğünü gösterebilir. Bu durumda XRP fiyatları sırasıyla 0,60 dolar ve 0,80 dolara kadar çıkabilir. Bunun tersine analistlere göre, 0,30 doların altındaki kayıplar, 0,25 doları tetikleyebilir veya önümüzdeki günlerde daha düşük fiyatlarka karşı karşıya kalabiliriz.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin