featured

Ripple (XRP) ordusu harekette: eToro, XRP topluluğundan özür diliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

eToro, XRP’yi ve topluluğunu sevdiğini belirterek Ripple (XRP) topluluğundan özür diledi. eToro, yatırımcıların riski en aza indirmek için portföylerini çeşitlendirmelerini istiyor.

Ripple (XRP) topluluğu XRP’ye güveniyor

Ripple’ın XRP Twitter topluluğu dijital varlığın korunmasını da sağlıyor. Çünkü önde gelen ticaret ve yatırım platformlarından biri olan eToro, yayınladığı bir videonun ardından Ripple topluluğundan özür dilemeye zorlandı. eToro videoda, XRP yatırımcılarının riski en aza indirmek için portföylerini çeşitlendirmeleri gerektiğini belirtiyor.

eToro, XRP üyelerine videonun yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmesine yardımcı olmayı amaçladığı belirterek bir özür mesajı gönderdi. XRP topluluğu ise platformun FUD (Korku, Belirsizlik ve Şüphe) yaymak için videoyu kullandığını söyledi. eToro konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

XRPtopluluğunun ne kadar güçlü ve iyi olduğunu görmekten mutluyuz. Son videomuzdaki mesajımızın bir kısmının yanlış anlaşıldığını ve XRP’yi ve topluluğunu sevdiğimizi bilmenizi istiyoruz.

Ripple (XRP), Coss.io Borsası’nda listelendi

eToro: “Portföy çeşitlendirmesi HODL’dan daha önemli.”

Videoda ayrıca çeşitlendirilmiş yatırımın Hodling’i durdurduğunun söylenemeyeceği belirtiliyor. Bununla birlikte, çeşitlendirme yatırımcıların riskleri hafifletmesine yardımcı olur. Bu, bir varlık çöküşünde yatırımcının tüm fonlarını kaybetmesine engel olur. eToro konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu fırsatı, sorumlu ticareti her zaman teşvik ettiğimizi ve bunu yaparken, çeşitlendirmenin piyasa çöküşleri olduğu zamanlarda bir kurtarma tekerleği olabileceğini açıklığa kavuşturmak için kullanmak istiyoruz. Bu strateji HODL‘dan daha da önemli.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin