Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

Ripple (XRP) için şimdi sırada ne var? Ünlü analist cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın XRP’si son çöküşten sonra en hızlı yükselişi gerçekleştirdi ve hızlı bir şekilde günlük bir artış eğilimi oluşturdu. Peki XRP’de şimdi yön neresi?

Lorenzo Stroe Ripple’daki olası iki senaryoyu sıralıyor

Boğalar, fiyatlarında %8’lik büyük bir artış ve çok miktarda hacimle XRP’yi dün EMA’nın üzerine çekmeyi başardı. Lorenzo Stroe isimli analiste göre boğalar günlük grafikte bir boğa bayrağı oluşturdular. Analiste göre 4 saatlik grafik güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor ve boğalar kısa bir konsolidasyonun ardından 12 dönemlik EMA’yı savundu. RSI, gerçekte fazla uzatıldığı için biraz soğudu, bu, boğalara bir sonraki bacak için bir miktar yer veriyor. Haftalık grafik ilginç ve olası bir denge paterni oluşumu gösteriyor.

XRP Might Have Bottomed Against Bitcoin As It Rapidly Gains Market Dominance

Boğalar, 12 dönemlik EMA’dan henüz reddedildi ancak momentum hala güçlü. Analiste göre desenin en yüksek değeri 0,326 ABD doları ve düşük değer 0,2133 ABD doları olarak ayarlandı. XRP şu anda bu aralığın ortasında işlem görüyor ve Lorenzo Stroe’e göre XRP’nin en muhtemel senaryosunun Denge paternini doğrulamak için daha düşük bir seviyenin ardından daha yüksek bir seviyenin ayarlanması olduğu görülüyor. Analiste göre teknik göstergeler günlük grafikten alım yapmanın sinyallerini veriyor ancak daha uzun zaman dilimlerinde değil.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin