Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?
Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?

Ripple (XRP) hodlers için olumlu bir haber: XRP yakında bir ralli görebilir! İşte nedenleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

eToro analisti Mati Greenspan’a göre teknik faktörler, Ripple (XRP) fiyatını %15 artırarak 200 günlük hareketli ortalamanın üstüne çıkardı. Bitcoin Cash hard forku ise XRP rallisini ateşlemiş gibi görünüyor. Ayrıca analist, bu yıl kripto para piyasasının  “Mutlu Noeller” görebileceğini de vurguluyor.

Ripple (XRP) hodlers için olumlu bir haber

Ripple’ın XRP’si son 24 saatte %15’in üzerinde yükseldiğini ve teknik olarak 200 günlük hareketli ortalamaların üzerinde. Analiste göre fiyattaki bu hareketi, tetikleyecek bir teknik veri yok. Ayrıca XRP veya Ripple’ı çevreleyen bu kadar keskin bir yükselişe neden olabilecek çok güçlü bir haber de yoktu. Mati Greenspan’a göre, başka kripto paralardaki olumlu haberler sürtünme oluşturarak -Bitcoin Cash hard forku gibi- XRP topluluğunu ödüllendirdi.

Her ne olursa olsun, XRP’yi şu anda 200 günlük hareketli ortalamaya yerleştiren fiyatlardaki yukarı yönlü artış analiste göre, XRP hodlers için olumlu bir haber ve eğer ralli devam ederse, XRP’nin daha da yükselmesi için bir temel oluşturan yeni seviyeleri görebileceğiz.

Bu yıl piyasa bir Noel hediyesi alabilir

Mati Greenspan’a göre, kriptoların fiyatları birkaç ay boyunca ılımlı ve ılımlı pozitif hareketler görse de, kripto sokağında Noel’e doğru ilerlerken bir miktar ralli görülebilir. BCH ve XRP’deki bazı keskin hareketlerden sonra teknik analist, Bitcoin fiyatlarının üçgeni tersine kırıldığına ve kripto paranın keskin rallileri görebileceğine inanıyor. Bu tahmin sadece boğalar, şu anda 7.080 dolarda olan 200 günlük hareketli ortalamaları kırabildiğinden, doğru olabileceğine inanılabilir.

Analiste göre, Noel zamanı keskin ralliler görme ihtimali, Ekim ayında, Trump’ın ticaret savaşını ve FED’in para politikasını çevreleyen belirsizlikler ile birleştiğinde, bu yıl Wall Street’in bir Noel hediyesi olabileceğine dair işaretler gösteriyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin