İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!
İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!

Ripple (XRP) Güney Kore’yi de feth ediyor: Cross uygulaması XRP’yi kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kore merkezli kripto para borsası Coinone‘nin bir kuruluşu olan Coinone Transfer, ülkenin ilk Blockchain destekli mobil ödeme uygulamasını başlatıyor. Yeni uygulama Ripple (XRP) ile kendini gösterecek.

Ripple (XRP) ve Cross ortaklığı

Yeni platform Cross olarak adlandırılıyor ve Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisini kullanarak maliyeti düşürmek ve Tayland ve Filipinler’e yapılan transferlerin hızını arttırmayı amaçlıyor. XCurrent Blockchain tabanlı olmasına rağmen, dijital varlık XRP’yi kullanmaz. Ripple’a göre, Coinone Transferi yakın gelecekte hizmetini Güneydoğu Asya’ya genişletmeyi planlıyor. Ripple konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Önümüzdeki aylarda bölgeye agresif bir şekilde yayılma planları ile Coinone Transfer, Tayland’daSiam Commercial Bank (SCB) ve Filipinler’de Cebuana Lhuillier ile bağlantı kurdu. Şirket RippleNet’i kullanarak yeni finans kurumları aracılığıyla hizmeti hızlı bir şekilde uygulamaya koydu.

Ripple (XRP) teknolojisi sektörde fark oluşturuyor

Cross, Güney Kore’nin havale kanunlarındaki değişik nedeniyle ortaya çıktı

Ripple konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Coinone Transfer’in SCB ile ortaklığı da yakında Cross’un müşterilerinin doğrudan ve anında bir ödeme alabilmesi için Tayland’daki bir banka hesabıyla herhangi bir alıcıya izin veren PromptPay’e doğrudan bağlantı sunacak.

Yeni platform, Güney Kore’nin havale kanunlarındaki bir değişiklikten dolayı ortaya çıktı. Bu da bankaların ülkede sınır ötesi ödeme hizmetlerini sunmalarını mümkün kılıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin