featured

Ripple Labs’in yeni hamlesi, XRP fiyatında hareket yarattı! Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası şu anda benzersiz geri kazanımlarla XRP fiyatında gözle görülür bir artışa vesile oldu ve düşüş eğilimini kırdı. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre dijital para birimi son 24 saat içinde yüzde 2,25’lik bir büyüme kaydettikten sonra 0,5151 dolarlık bir fiyattan el değiştiriyor.

xrp

Mevcut büyüme görünümü, XRP’nin geçtiğimiz hafta değerlemesinin yüzde 7,48’e kadar yükseldiğini gören yeni fiyat seviyelerine doğru yeniden canlanma girişimini sağlamlaştırıyor. Kripto para, hâlâ Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile blockchain ödeme firması Ripple Labs Inc. arasındaki anlaşmazlığın merkezinde yer aldığından şu anda fiyatını etkileyen birçok faktör var.

CEO Brad Garlinghouse ve Genel Danışman Stuart Alderoty de dâhil olmak üzere Ripple Labs yöneticilerinden gelen son hamlelerin, her ikisinin de diğerleriyle birlikte dün SEC ofisini ziyaret ettiğini kabul etmek yeterli. İkili, dijital para ekosistemi için düzenleyici netliği çevreleyen konularda seçilmiş kongre üyeleriyle konuşmak üzere DC’ye gitti.

Toplantıdan elde edilen sonuç ve beklentilere ilişkin pek çok ayrıntı ortaya çıkmamış olsa da Ripple’ın kripto varlıklar alanını olgunluğa doğru itmeye yardımcı olmada çok önemli bir rol oynadığı açık hâle geldi.

XRP fiyatında boğa/ayı çekişmesi

XRP söz konusu olduğunda ekosistemindeki boğalar ve ayılar arasında her zaman önemli bir çekişme olacaktır.  Alıcılar her zaman piyasanın büyümesine paralel olarak kâr elde etmek için düşüş eğilimlerini sergilerken altcoinin en büyük destekçileri her zaman ekosistemdeki etkin koşulları destekleyen temeller doğrultusunda pozisyonlarını dolduracaktır.

XRP, XRPL protokolünden çıkan teklifler kitlesi tarafından daha da teşvik edilen büyüyen bir yardımcı coin olmaya devam etmektedir. Uzun vadede XRP üzerindeki dış etki nihayetinde nihai kurtuluşunun yolunu açmaya hazırlanıyor.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin