Popüler analistten bomba Ripple tahmini:
Popüler analistten bomba Ripple tahmini: "XRP sahneye çıkmak üzere!"

Ripple (XRP) fiyatı bu söylenti doğruysa patlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finansal belirsizliklerin bulunduğu bu dünyada, kripto para ve dijital varlıkların 2019 ve sonrasında nasıl gelişme göstereceği merak konusu. Ripple (XRP) fiyatı için şu anda BTC tarafında bazı ilginç kazanımlar olsa da düşüş trendi hala geçerli gibi görünüyor. Şu an için, fiyat son birkaç saat içinde hemen altına düşmesine rağmen 0,3 dolar civarında geziniyor.

Ripple (XRP) fiyatı momentumu sağlamaya çalışıyor

Analistler XRP’de bugün fazlaca düşüş baskısı olduğu kabul ediyor. Bu durumdan kurtulmak popüler dijital varlık için çok zor olabilir. Öyle olsa bile XRP için beklentiler hala çok yüksek. Geri dönüşü bekleyen çok fazla umutlu ruhla birlikte bir şeylerin er ya da geç değişeceği düşünülüyor. Son 24 saat içinde XRP’nin USD değeri %2,4 oranında düştü ve fiyat 0,29 dolara geriledi. Kripto paranın BTC tarafında %1,58’lik bir yükseliş var. Bu ikinci gelişme, göz önünde bulundurmak için oldukça ilginç. Çünkü XRP bir kez daha 9.000 Satoshi seviyesini geçti. Bu seviyenin üzerinde ne kadar kalacağı belirsiz ve hala piyasadaki istikrarsızlık var.

 

Asılsız olup olmadığı bilinmeyen ilginç bir ekran görüntüsü Twitter’da ortaya çıktı. Söz konusu haber makalesi, Dünya Bankası’nın Asya’ya sınır ötesi işçi  transferlerini iyileştirmek için Ripple ile ortak olduğunu doğruladı. Dünya Bankası ve Ripple arasında bir ilişki olmasına rağmen, bu durumun ileriye doğru daha yüksek bir vitese geçme ihtimali olabilir.

Ripple (XRP), Dünya Bankası söylentisi ile ay’a çıkabilir

Bu haber Travala’nın XRP’yi çevrimiçi platformuna bir ödeme seçeneği olarak nasıl entegre ettiğini gösteriliyor. Farklı kripto para birimleri ve varlıkları ile seyahat ve otel rezervasyonu yapabilmek en önemlisi umut verici bir işaret. XRP’yi platformuna entegre etme kararı, şirket son zamanlarda Binance Coin’i de desteklemeye başlamış olmasına rağmen, bir hayli şaşırtıcı. Analistlere göre bu piyasaya önümüzdeki haftalarda ve aylarda sağlıklı bir yükseliş sağlayabilecek ilginç bir gelişme.

Son olarak insanlar, hala XRP‘nin 2019 ve sonrasında muazzam bir toparlanma göreceğine dair çok umutlu. Aslında bazı insanlar piyasa değeri ile XRP’nin Bitcoin’i geçeceğini ve bunun ilginç bir şey olacağını iddia ediyor.  Önümüzdeki aylarda bunun mümkün olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Bir yerden aldığım duyumda uçuk bir sayı zikredildi.. 1XRP=19000 $…..”GELECEĞİN PARA BİRİMİ OLARAK BİTCOİN YERİNİ ALACAK”denildi. Ama bunlar tahmindir büyük bir ihtimalle…..

    Reply
Bizi Takip Edin