Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Ripple (XRP) ekosistemine kritik 2 banka daha ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, XRP destekli uluslararası ödeme çözümü xRapid’i tanıtmak için yeni bir adım atıyor. Şirket, dijital varlığın bankalara ve finansal kuruluşlara nasıl fayda sağlayabileceğini göstermek için yeni bir belge yayımladı.

Ripple ekosistemine yeni 2 banka ekledi

Son belge aktif olarak xRapid kullanan müşterilerin ilk tam listesini içeriyor: MoneyGram, TransferGo, InstaReM, SendFriend, Mercury FX ve goLance. Belge, XRP’yi kurumların sermayeyi serbest bırakmasına izin vererek anında likidite sağlayabilecek bir dijital varlık olarak konumlandırıyor. Genel olarak Ripple’a göre, 20’den fazla müşteri zaten xRapid’i kullanmaya başladı.

Ripple ayrıca web sitesini güncelleyerek daha önce bildirilmemiş iki bankayı, ödeme güvenliğini sağlamak için Ripple teknolojisini kullanan bir finansal şirket ağı olan RippleNet’e kaydettiğini bildirdi. Peru merkezli Interbank ve İngiltere merkezli Vitesse artık gemide. Her ikisi de Swift’e yüksek hızlı bir alternatif olarak tasarlanan ve XRP kullanmayan Ripple’ın ödeme mesajlaşma sistemi xCurrent’i kullanacak.

Ripple CEO’su: “Moneygram ortaklığı, Libra’dan daha önemli.”

Ağustos ayında Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin yıl sonuna kadar 100 yeni müşteri kaydetmeyi planladığını söyledi:

Moneygram ile yapılan anlaşma, üretimde dijital bir varlık kullanmak için ilk büyük ölçekli seçeneklerden biri. Bu büyük bir mesele. Şimdi bahse girerim, bir yıl içinde Moneygram işleminin kripto para birimleri üzerinde Libra whitepaper’ından daha önemli bir etkisi olacak…

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin