Ripple neden bu kadar popüler? 4 temel sebep
Ripple neden bu kadar popüler? 4 temel sebep

Ripple (XRP) çığır açan bir ortaklık daha yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MoneyGram ve Sentbe ile ortaklık, Ripple’ın sistemlerini Güney Kore pazarlarında popüler hale getirebilir. Sentbe, MoneyGram’ın Güney Kore’deki ilk kripto tabanlı ajanı oldu.

Ripple önemli bir ortaklığa imza attı

Ripple’ın 2019’daki çığır açan ortağı MoneyGram, Güney Kore’nin önde gelen ödeme sağlayıcılarından Sentbe ile ortaklığını ilan etti. Sentbe’nin web sitesine göre, Ripple aynı zamanda Sentbe’nin MoneyGram’ın Güney Kore’deki ilk sanal tabanlı ajanı olduğu ortaklıkda  da yer aldı. Yahoo Finance’e göre:

Sentbe, Güney Kore’de bulunan ve sınır ötesi kişiden kişiye para transferini yenilikçi teknoloji ile daha kolay, daha hızlı ve daha ucuz hale getiren bir finansal teknoloji startup’ıdır. Güney Kore’de bir finans kurumu olarak lisans verilen Sentbe, geleneksel finansın ataletini bozarak finansal fırsat ve eşitlik sağlamaya çalışıyor.

Resmi bir açıklama gelmiş olsa da Ripple Sentbe ile ortaklığını henüz ilan etmedi. Ripple’ın sistemlerinin Sentbe tarafından kabul edilip edilmeyeceği, MoneyGram’ın işlemlerde xRapid kullanma kararına bağlı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin