Ripple’a güveniyor musunuz? XRP için hayatını ortaya koyan yatırımcılar
Ripple’a güveniyor musunuz? XRP için hayatını ortaya koyan yatırımcılar

Ripple (XRP) aleyhine açılan davalar birleştiriliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce bildirdiği gibi, Ripple ya da XRP şu anda, kripto paranın bir menkul kıymet olduğunu iddia eden önceki yatırımcılara benzer davalar açan kişiler ile uğraşıyor. Ripple  bu davaların aynı konuyu ele aldığı için birleştirilmesi için çalışıyor. Son gelişmeler ile Ripple (XRP) aleyhine açılan davalar konsolide edilebilir.

Ripple (XRP) aleyhine açılan davalar karmaşık!

Ripple bu ayın başlarında hakkında açılan davaların hepsinin aynı konuyu ele aldığını belirterek davaların birleştirilmesi için başvuruda bulundu. Davaların konsolide edilmesi durumunda şirketin tek seferde mücadele etmesi gereken dava miktarı sınırlanacak. Bu durumda Ripple’ın işini kolaylaştırabilir.

XRP yatırımcısı David Oconer tarafından California Mahkemesi’nde açılan davada, mahkeme heyeti davanın “karmaşık dava” olduğunu belirtti. Bu durumda David Oconer davasının, Ripple aleyhine açılmış olan diğer davalar ile birleştirileceği anlamına geliyor. Bu, yatırımcı Vladi Zakinov’un davasının bir California yargıcı tarafından karmaşık görüldüğü Haziran 2018 tarihli benzer bir davayı takip ediyor.

Ripple (XRP) aleyhine açılan davalar konsolide edilebilir

California yasalarına göre bu, “menkul kıymet iddialarını veya birçok tarafın katıldığı yatırım zararlarını” içeren karmaşık bir tanımlama. Ripple hakkında çeşitli yatırımcılar tarafından benzer davaların açıldığı düşünüldüğünde davaları birleştirmek mantıklı, özellikle de birden fazla yargıç birbiriyle çelişebilecek birden fazla karara varabilir. Bu nedenle yakında Ripple’ın bir menkul kıymet olduğunu iddia eden davalar konsolide edilebilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin