featured

Ripple (XRP) 200 EMA seviyesini hedefliyor: Yeni hafta, yükseliş ivmesi getirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP), 200 EMA seviyesini aşmaya yönelik girişimlerinden dolayı manşetlerde yer alıyor. Son 48 saat içinde gözde altcoin, bu kritik direnç seviyesini defalarca test etti. Böylece, yükseliş için büyük çaba harcadığını kanıtlamış oldu.

XRP

200 EMA, kripto para dünyasında yaygın olarak kullanılan bir teknik göstergedir. Bir varlığın son 200 gündeki ortalama kapanış fiyatını, varlığın volatilitesine göre düzeltilmiş olarak gösterir.

Bu seviyenin üzerine bir atılım genellikle bir yükseliş işareti olarak görülür ve varlığın kısa vadeli momentumunun uzun vadeli trendinden daha güçlü olduğunu gösterir. Tersine, 200 EMA’nın üzerine çıkamamak, varlığın fiyatı üzerinde potansiyel aşağı yönlü bir baskı olduğunu düşündüren bir düşüş göstergesi olabilir.

XRP’nin durumunda ise ticaret hacmindeki son artış, yatırımcılar için olumlu bir işaret oldu. Artan hacim, genellikle önemli fiyat hareketlerinden önce gelebilen, varlığa olan ilginin ve etkinliğin arttığını gösterir. Bununla birlikte hacimdeki bu artışa rağmen, XRP henüz 200 EMA seviyesinin üzerine çıkamadı.

XRP yükselişe geçebilecek mi?

Son piyasa verilerine göre XRP bu yazının yazıldığı sırada 0,527 dolar civarında işlem görüyor. Bu, özellikle son piyasa türbülansı göz önüne alındığında umut verici bir konum olsa da, XRP’nin 200 EMA bariyerini aşmak için gücü toplayıp toplayamayacağı henüz belli değil.

Yatırımcılar arasında, Pazartesi gününün XRP için belirleyici bir gün olabileceğine dair artan bir his var. Yeni bir ticaret haftasının başlangıcı, genellikle fiyatın kırılması için gerekli itici gücü sağlayabilecek yenilenen canlılığı ve hacmi beraberinde getirir. Ancak, bu tür tahminlere dikkatle yaklaşmak önemlidir. Kripto para piyasası herkesin bildiği gibi öngörülemezdir ve 200 EMA gibi teknik göstergeler değerli bilgiler sağlasa da hiçbir zaman kesin değildir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin