Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü
Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü

Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon’un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin XRP destekli sınır ötesi ödeme çözümü olan xRapid’in Arjantin ve Brezilya’da tam kapsamlı çalıştığını söyledi.

Ripple ve XRP

Ripple’daki temel gelişmeleri ilk kez bildiren Garlinghouse, İsviçre Ulusal Bankası’nın uluslararası para sistemi konulu son konferansında xRapid ile ilgili bir soruya yanıt olarak Arjantin ve Brezilya’da oluşan yeni koridorları açıkladı.

Daha önceden Ripple, Meksika ve Filipinler’de xRapid’in benimsenmesini halka açık bir şekilde duyurdu. Ayrıca bu çoğrafyalarda Mercury FX gibi firmalarla ülkeler arasındaki ödemeleri güçlendiriyor.

Amazon kripto patenti

Amazon, çalışma kanıtı kripto sistemleri oluşturmanın çeşitli yollarını açıklayan yeni bir patent aldı. Yeni patent iş kanıtı algoritması, Bitcoin ve diğer birçok kripto para birimi tarafından işlemleri doğrulama yöntemi olarak kullanılabilir. Kısıtlı bilgi bulunmaktadır, çünkü patent tam olarak sistemin ne için kullanılacağına ilişkin özellikleri belirtmemektedir.

Amazon’un kripto dünyasına potansiyel girişinin söylentileri uzun süredir devam etmekte. Şirket, resmi web sitesine yönlendiren amazonbitcoin.com’un sahibidir. Amazon Web Services ayrıca büyük ölçüde Blockchain çözümlerine de yatırım yapıyor.

Bitcoin’in özel kulübü

1’den fazla BTC tutan Bitcoin adresinin sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğu bildiriliyor.

Kripto araştırmacısı Kevin Rooke, 2009’dan bu yana BTC birikiminin yükselişini çizmek için Blockchain Explorer OXT’den gelen verileri kullandı. Şu anda bu verilere göre en az 1 BTC’ye sahip olan 732.982 farklı adres bulunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin