Ripple entegrasyon söylentilerini resmi olarak reddetti
Ripple entegrasyon söylentilerini resmi olarak reddetti

Ripple ve Swift farklı şeyler mi yapıyor? Ripple’dan Marjan Delatinne açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eskiden Swift konusunda çalışan Ripple’dan Marjan Delatinne, bir röportajda kişisel olarak Ripple ve Swift’in gerçekten farklı şeyler yaptığını düşündüğünü söyledi.

Marjan Delatinne: “Swift bir iletişim mekanizmasıdır.”

Delatinne, konuya yönelik şunları söylüyor:

Sonuçta, tranfer değeri hakkında konuşuyorsunuz. Ama Swift bir iletişim mekanizmasıdır.

Ancak Ripple, Delatinne’a göre, bankalar için işlemin bir kaç dakika içinde tamamlanmasını engelliyor. Swift, 1973’te kuruldu ve günümüzde bankaların dünyanın dört bir yanındaki işlemleri sınırlar ötesine taşımak için kullandıkları sistem. Ancak, Swift gerçek para gönderme yeteneğine sahip değil. Ripple’den farklı olarak, bu sistem yavaş, pahalı ve hatasız olarak kabul edilir.

Delatinne’ye göre, her iki sistem aynı müşterilere temelde farklı hizmetler sunar

Delatinne’ye göre, her iki sistem aynı müşterilere temelde farklı hizmetler sunar ve birlikte var olmaları için yeterli alan var. Sonunda, bankalar son kullanıcının deneyimi ile en çok hangi seçeneğin finans sistemi için iyi olacağına karar verecekler.

Şu anda Ripple, sınır ötesi ödemeler söz konusu olduğunda daha ucuz, daha hızlı ve daha verimli bir teknoloji olduğunu gösterdi. Ripple, Swift ile yarışında kazanacak her şeye sahip olmasına rağmen, Swift geleneksel finans sisteminde hala popüler.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin