SEC’den yeni XRP iddiası geldi – işte ayrıntılar
SEC’den yeni XRP iddiası geldi – işte ayrıntılar

Ripple ve SEC şu anda bir çözüm olacağına inanmıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ve SEC tarafından sunulan ortak bir mektup, hızlı bir çözüm olasılığını soğuttu. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple, ABD’nin New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’nden federal yargıç Analisa Torres’e ortak bir mektup göndererek “şu anda” çözüm olasılığı olmadığını söylüyor.

Ancak mektupta, çözüm görüşmelerinin yalnızca teşkilatı çoktan terk etmiş olan SEC’in bölüm yöneticileriyle yapıldığından bahsediliyor:

“Davalılar ifadeye katılıyor, ancak önceki çözüm görüşmelerinin önceki bir yönetim altında yapıldığını ve esas olarak SEC’den ayrılan ilgili bölüm müdürleriyle yapıldığını not edin.”

Ocak ayı başlarında, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’in suçlamalarını çözme girişimlerinin başarısız olduğunu açıkladı.

Ripple, Biden yönetiminin zor durumdaki blockchain şirketine karşı daha yumuşak davranacağına dair belirsiz bir ümit tutmaya devam ediyor.

Bununla birlikte, Ocak ayında Başkan Joe Biden tarafından SEC başkanı olarak aday gösterilen Gary Gensler, XRP’nin bir menkul kıymet olarak görülmesi için “güçlü bir durum” olduğunu açıkça belirtti.

Dava en azından Ağustos’a kadar devam edecek

SEC, XRP kripto para biriminin kayıtsız satışları nedeniyle Aralık ayı sonlarında Ripple’ı mahkemeye verdi.

Yargıç Torres, taraflardan standart bir yasal prosedür olan 29 Aralık’ta bir sulh hakimi için onay vermelerini istedi. SEC ve Ripple beklendiği gibi davayı hızlandırmayı reddetti.

Dava, tüm keşiflerin tamamlanması gereken 16 Ağustos’tan önce sona erecek.

22 Şubat’ta ön duruşma planlandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin