Ripple ve SEC davasında yeni gelişmeler yaşanıyor,
Ripple ve SEC davasında yeni gelişmeler yaşanıyor,

Ripple ve SEC davasında yeni gelişmeler yaşanıyor, işte detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP davasındaki en son yenilik, mahkemenin Ripple davalıların 22 Ekim 2021’de sundukları belgeleri mühürleme hareketini, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) 15 Ekim 2021’de davacının kamera için üç ek belge sunmasına ilişkin başvurusuna yanıt verdiğini gördü.

Ripple’ın mühürleme başvurusuna göre, sanıklar zaten SEC ile görüşmüştü ve davacı bu belgeleri mühür altında dosyalamaya itiraz etmediğini anladı. Ayrıca savunma, mühür altında dosyalanan her iki belgenin de SEC tarafından gizli tutulduğunu kaydetti. Ancak davacı, söz konusu belgelerin yeniden yazılmasını veya mühürlenmesini isteyen bir tavır almamıştır.

Ripple, belgelerin, SEC tarafından da gizli kabul edilen “keşifle ilgili anlaşmazlıklarla bağlantılı olarak mahkemeye sunulan keşif materyallerinin” bir parçası olduğunu belirtti. Bundan böyle, sanıklar adli belgeler olmadıklarını ve kamu erişimine sahip olmadıklarını savundular:

Ek A, 2 Eylül 2021 tarihli ve 15 Eylül 2021’de revize edilen, bu davada sunulan ve SEC tarafından Gizli olarak belirlenen bir belgedir. Ek B, bu davada üretilen ve SEC tarafından Gizli olarak belirlenen bir belgedir.

Savunmanın yanıtı şöyleydi:

A ve B belgeleri, taraflar arasında yargılamayı kolaylaştırmak, halkı eğitmek veya heyecanlandırmak için değil zorunlu bir süreç aracılığıyla değiş tokuş edilen keşif materyallerinin bir parçasıdır.

3 ek belge anlaşmazlığında Ripple’ın yanıtı

Son zamanlarda, 3 ek belge anlaşmazlığı, SEC’in koruyucu bir karar alma yönündeki tutarlı çabalarıyla güç kazandı. 22 Ekim’de Ripple, SEC’in mektubuna, sanıklar tarafından kamera incelemesi için talep edilen 3 ek belgenin yeniden düzenlenmiş bir versiyonuyla birlikte ayrıcalık iddialarının açıklamasıyla yanıt verdi.

Ancak topluluğu şoke eden şey, Ripple’ın bu belgeleri savunmaya açıklama talebi oldu. Sanıkların, kendilerine hiç maruz kalmadıkları belgelerin kamerada incelenmesi için mücadele etmeleri tuhaf görünüyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin