Revolut, Ripple ve Bitcoin Cash’i platformuna ekliyor
Revolut, Ripple ve Bitcoin Cash’i platformuna ekliyor

Ripple ve Bitcoin Cash yeni bir platforma ekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Mayıs tarihinde, Londra merkezli dijital bankacılık platformu Revolut, platformuna Ripple ve Bitcoin Cash’i eklediğini açıkladı. Bu özellik, kullanıcıların fiat para birimini kripto para birimine çevirmelerine, yatırımlarını Ethereum, Bitcoin, Litecoin ile anında aktarmalarına ve şimdi de Ripple ve Bitcoin Cash’in dijital para birimi listesine dahil edilmesine olanak tanıyor.

Revolut, Ripple ve Bitcoin Cash’i platformuna ekliyor

Revolut’un baş teknoloji sorumlusu Vlad Yatsenko konuya yönelik şunları söyledi:

Revolut topluluğuna, platformda hangi kripto para birimleri ile ticaret yapmak istediklerini sorduk. Kullanıcılar çoğunlukla Ripple ve Bitcoin Cash’i platformda görmek istediklerini belirttiler.

Kripto para birimleri artan müşteri talepleri ile gelecekteki bankacılık için ana konu haline geliyor. Revolut müşterilerinin yaklaşık yüzde 20’si, şimdiye kadar kripto para birimi özelliğini test etti. Şirket 100.000’den fazla Bitcoin, Litecoin ve Ethereum işlemekte.

Bankalar kriptoyla ilgili şirketlere hizmet sunma konusunda isteksiz

Uygulamaya Ripple ve Bitcoin Cash’in girişiyle trend olan dijital varlık tokenlerinin kesinlikle güçlenmesi bekleniyor. Bu yüzden platformlarına daha fazla dijital token ekleyerek, Revolut gibi fintech şirketleri, kriptoyla ilgili hizmetleri ve tokenleri kabul etmek konusunda hala isteksiz olan diğer kişilere ulaşacak. Revolut, Lüksemburg’da bir Bitcoin borsası olan Bitstamp ile ortaklık kurdu. Online ödemelerde uzmanlaşmış bir fintech şirketi olan Centtrip’in CEO’su Brian Jamieson konuya yönelik şunları söyledi:

Bankaların kriptoyla ilgili şirketlere hizmet veya destek sunma konusunda isteksiz olduğunu görüyoruz. Kripto tabanlı şirketlerden hesaplar için neredeyse her gün talep alıyoruz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin