10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm
10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm

Ripple son üç yılın en düştüğüne yaklaşıyor: XRP toparlanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple son üç yılın en düşük seviyesine yaklaşıyor. Bu haberin yazıldığı esnada 15 sentin altına düşen XRP fiyatı, geçen hafta Mayıs 2017’den beri en düşük seviyesi olan 0,114 dolara kadar düşmüştü. Hem Bitcoin hem de USD karşısında kripto para biriminin kötü giden performansı, yüksek riskli varlıklara olan iştahın giderek azalmasından kaynaklanıyor.

XRP kötü gidişatı durdurmakta güçlük çekiyor

2017 boğa piyasasından bu yana, XRP, SBI Holdings ve Moneygram gibi büyük finansal kurumlarla yüksek profilli ortaklıklara rağmen güçlü bir ivme kazanmayı başaramadı.

Nisan 2018’de 1 dolarlık direnç seviyesini aştıktan sonra XRP bir daha bu seviyeye asla yaklaşamadı. Nisan 2018, Eylül 2018, Haziran 2019 ve Şubat 2020’de, XRP sırasıyla 1 dolar, 77 sent, 50 sent ve 35 senti reddetti. Bu da uzun bir ayı piyasasına yol açtı.

Teorik olarak XRP, ekosistem için altyapı geliştiren şirket olan Ripple tarafından kripto para biriminin satışlarındaki düşüşün ardından 2020’de büyük kripto paralardan daha iyi bir performans sergilemeliydi.

2019’un dördüncü çeyreğinde Ripple, XRP satışlarını kurumlara ve kripto para biriminin borsalara dağıtımını önemli ölçüde düşürdü.

Ripple toparlanabilecek mi?

Her türlü varlığın kurumsal satışının günlük olarak hızla arttığı bu makro manzarada, XRP dahil olmak üzere büyük kripto para birimlerinin ABD borsa ve küresel hisse senetleri toparlanana kadar kendine gelmesi olası görünmüyor.

Maliye politikaları ve büyük ölçekli teşvik paketleri yatırımcıların borsaya olan güvenini artıramazken, kripto para piyasasının önümüzdeki birkaç ay daha durgun seyredeceği düşünülüyor.

Son 24 saatte Ripple performansı

Piyasa hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto para birimi olan Ripple, son 24 saatte %6,24 düştü ve bu haberin yazıldığı esnada 0,149 dolar seviyesinde işlem görüyor.

cryptoslate

MoneyGram, bugüne dek sattıkları toplam XRP miktarını açıkladı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin