Ripple popüler kripto şirketini satın aldı: XRP duyuruyla ralliye başladı!
Ripple popüler kripto şirketini satın aldı: XRP duyuruyla ralliye başladı!

Ripple popüler kripto şirketini satın aldı: XRP duyuruyla ralliye başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), Avrupa’daki operasyonlarını genişletmek için İzlanda merkezli kripto para birimi ticaret şirketi Algrim’i satın aldı. Fiyat duyuruyla yüzde 6 arttı.

Ripple İzlanda merkezli kripto şirketi Algrim’i satın aldı

Ripple, İzlanda merkezli kripto şirketi Algrim’i satın aldığını açıkladı. Algrim’le birlikte Ripple, ekibine XRP kullanan Ripple’ın Talep Üzerine Likidite (ODL) ürününün geliştirilmesine katkıda bulunacak altı yeni mühendis ekledi. Ripple’daki mühendis Christopher Kanaan, şunları söyledi:

Ticaret ve borsalardaki yerleşik deneyimimiz sayesinde, Algrim’in mühendislik yeteneğini ekibimize eklemek, On-Demand Liquidity konusunda yaşadığımız ivmeyi devam ettirecek.

Ripple, bugüne kadar RippleNet’e 200’ün üzerinde ortak ekledi ve İzlanda’yı bölgesel üssü yapmayı planlıyor. Şirketin ayrıca New York, Singapur, Mumbai, São Paulo ve Sidney’deki varlığıyla birlikte Londra’da bir Avrupa ofisi daha bulunuyor.  Ripple’ın satın alımından önce, İzlanda şirketi son iki yılda 30’dan fazla pazarın bir araya geldiği bir kripto para birimi platformu geliştirdi.

Ripple aktif olarak yatırımlara katılıyor

Ripple aynı zamanda aktif olarak yatırımlara katılıyor ve bu yılın başlarında MoneyGram’a 30 milyon dolar yatırım yaptıktan sonra manşetlere girdi. Temmuz ayında Kriptokoin, Ripple inkübasyon departmanının Mayıs 2018’deki lansmanından bu yana XRP ile ilgili çeşitli projelere 500 milyon dolar yatırım yaptığını bildirdi. Geçen hafta, şirket benzer bir kripto para şirketini satın aldı ve ekosistemine yeni sekiz üye eklendi.

Financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin