ripple ortaklıkları
Ripple ortaklıkları, BBVA Compass ile devam ediyor.

Ripple ortaklıkları devam ediyor, sırada dünya devi bir banka var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), Moneygram, Fleetcor ve Western Union gibi devlerin Ripple’in xRapid’ini tercih ettiklerini duyurduğundan bu yana manşetlerden inmiyor. Ripple’ın ortaklık anlaşmasına vardığı en son şirket ise İspanyol bankacılık devi BBVA Compass bankası. Banka, Ripple ortaklıkları ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

 Ripple ile ilgili son kripto testlerimiz başarılı oldu.

BBVA Compass, her bireyin ve şirketin benzersiz hayalleri, ihtiyaçları ve istekleri olduğunu bilerek daha parlak bir gelecek için fırsatlar yaratmayı amaçlıyor. BBVA, İspanya’nın en büyük ikinci bankası konumunda bulunuyor. Banka, 1999 yılında Banco Bilbao Vizcaya ve Argentaria’nın birleşmesiyle kurulmuştur.

XRP, Avrupa ve Latin Amerika’daki çeşitli ülkeler arasındaki sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak amacıyla banka tarafından başarılı bir şekilde test edildi. Bu bölgeler, BBVA için iyi bir ekonomik varlığa sahip. Aynı zamanda bu bölgelerin dijital gelişime büyük ölçüde katkıda bulunacağı düşünülüyor.

BBVA Compass CEO’su Onur Genç, Ripple ortaklıkları ve BBVA’nın geleceği hakkında umutlu

BBVA temsilcileri, her bir işlemle sorunsuz bir şekilde gerçekleşen para transferlerinin testlerinin sadece birkaç saniye sürdüğünü belirttiler. Birçok Güney Amerika ülkesi hala 70’lerden kalma finansal altyapıyı kullandığından, yeni kurulacak alt yapıya oldukça ihtiyaç duyulduğu aşikardır.

BBVA Compass CEO’su Onur Genç, yakın zamanda verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullandı:

Bu sektörde gerçekten büyük bir şeyin olduğunu düşünüyoruz ve ön planda olmak istiyoruz. Başarılı bir hareket dizisi, BBVA’yı ABD finans hizmetleri sektöründe çok başarılı noktalara taşıyabilir.

Genç, aynı zamanda Şirket vizyonu ve BBVA’nın nihayetinde ABD pazarında nasıl genişleyeceği konusunda da bilgiler verdi. Son zamanlarda ise finansal kurumların çoğunluğunun ya kripto paraları önemsiz gibi lanse ettiklerini ya da kripto para piyasasına karşı olumsuz bir duruş sergilediklerini düşünüyor.

Kore hükümeti ve düzenleyici politikalar

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, son röportajında Kore hükümet politikalarındaki düzenleyici sorunlarına vurgu yaptı. Ve izleyicilere cevap veren Brad, düşünceli düzenlemelerin endüstrinin olgunlaşmasına yardımcı olacağını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

Kripto para fiyatlarında hala volatilite görülüyor. Bu durum,  küresel olarak piyasa büyümesinin önceki aşamalarının bir yansıması olarak değerlendirilebilir.  Bana kalırsa, tüketicileri ve işletmeleri korumak için düzenlemelere ihtiyaç duymaya devam edeceğimize şüphe yok.

ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin